witam,
pisze oczekując rzeczowej porady a mianowicie, ale zacznę od początku
ćwiczyłem 13 lat , kilka kuracji z testosteronem , klika różnymi odmianami mety, jak również dwie na dece, niestety z przyczyn osobistych od 16 lat nie ćwiczę i niestety jestem po prostu gruby , obecnie mam trochę więcej czasu i chciałbym doprowadzić się do normalnego stanu, niestety większość środków dostęnych obecnie za moich "najlepszych "czasów była całkowicie poza zasięgiem, a więc co za tym idzie nie są mi znane na formach nie znalazłem podobnego przypadku do mnie, więc pozwoliłem sobie napisać, chciałbym zestawić somatodrol +GH Balance + ewentualnie coś , plus oczywiście trening , prosiłbym o wasze opinie ewetulanie coś mogę zmienić ww. środków ,HGH odpada chciałbym coś bezpiecznego i na pewno nic co bardzo podnosi agresje - miałem z tym spory problem, prosiłbym o rzeczowe informacje , za opinie dieta itd. dziękuję chodziłem do dietetyka i palę mięsnie i to straszenie, moja wagą to 127 kg z czego beztłuszczowa masa ciała 98 kg, w kwestii formalnej bliżej mi do 40 niż dalej żeby nie powiedzieć że już,