Witajcie.
Mam pytanko o ten towar Turinox Biosira 10mg czy ktoś miał styczność z tym specyfikiem ,chce sie dowiedziec jak działa jakie dawki jaki długi cykl na tym jakie dawki podzielone czy jednorazowe
Napisano Ponad rok temu
Witajcie.
Mam pytanko o ten towar Turinox Biosira 10mg czy ktoś miał styczność z tym specyfikiem ,chce sie dowiedziec jak działa jakie dawki jaki długi cykl na tym jakie dawki podzielone czy jednorazowe
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Witaj. Dlaczego Tura? Ważę na obecną chwile 105 kg. Mój cel to chcę zbudować siłę i przede wszystkim mam trochę tkanki tłuszczowej której też chce się pozbyć ,mój cel także to zbudowanie trochę dobrej jakości dobrego mięska . Ale nie chce już za bardzo iść w masę raczej dobrej jakości ale wiadomo lepiej przemyśleć i poradzić się na takie tematy.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zostanę jednak przy TURINOX 10mg. Mam 300 tab. Czy na cykl solo wystarczy taka ilość bede chciał leciec 8-10 tygodni. Dawka 30 lub 40 bedzie dobra? Dawka jednorazowa czy podzielona ?Chce dobrze wykorzystac towar i go nie zmarnować . Jak go łykać po jedzeniu czy w trakcie ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Od poniedziałku zaczynam leciec z turi . Na początek dam 40mg a po dwóch tygodniach zwieksze do 50 . Będę dawał opinie na temat tej turi, dziekuje za pomoc i do nastepnego wpisu .
Narka
Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
---|---|---|---|---|---|
Firmy ktore profesjonalnie ostrza noze w Warszawie ? |
MAGIA STALI |
|
|
||
produkty firmy Activlab -opinie |
Odżywki i Suplementy |
|
|
||
OPINIE MASZYN HAMMER STRENGTHOPINIE MASZYN AMERYKAŃSKIEJ FIRMY HAMMER STRENGTH |
Sprzęt do siłowni |
|
|
||
Nóż spadochroniarski firmy:A.Eickhorn GmbH&Co z Solingen |
MAGIA STALI |
|
|
||
Noze firmy TOPS |
MAGIA STALI |
|