Witam!
Na początku Nowego Roku planuję cykl oparty na HALODROL firmy Gaspari Nutrition. Tabletki zostały zakupione na stronie producenta, więc mam niemal 100% pewność ich oryginalności. Będzie to mój pierwszy cykl, dlatego chciałbym, żebyście zerknęli bardziej doświadczonym i fachowym okien na plan mojego cyklu i ewentualnie doradzili co mogę zmienić, co dodać, co wyrzucić.
Dawkowanie:
1 tabletka Halodrolu dziennie (tu pytanie kiedy ją brać, rano?)
Uzupełnienie diety:
40g białka + 25g Carbo bezpośrednio po treningu
Kreatyna – 5g przed śniadaniem, 5g 30 minut przed treningiem i 5g bezpośrednio po treningu razem z Carbo i białkiem
OMEGA 3-6-9 2 kaps do śniadania
Multiwitamina – 1 kaps do śniadania
3 kapsułki ZMA na 10-20 minut przed snem
Dodatkowo:
40g białka do 2 śniadania (2 posiłek w dniu)
40g białka do kolacji (ostatni, czyli 5 posiłek w dniu – białko wymieszane z masłem orzechowym)
Dodatki:
Hepatil na wątrobe (3x1 przed cyklem, 3x2 w trakcie cyklu, 3x2 po cyklu)
Essentiale Forte na wątrobe 3x2 w trakcie cyklu + 3x1 po cyklu)
Czosnek Forte na skoki ciśnienia i infekcje
Co jeszcze mogę dodać do „dodatków”, żeby cykl był jak najbardziej bezpieczny, a skutki uboczne były ograniczone do minimum?
Dodać coś na nerki?
Co na odblok po cyklu i jak dawkować? Clomid?
Czy przy Halodrolu muszę brać coś na gino?
Jest jeszcze coś o czym zapomniałem?
Zamówiłem 2 opakowania po 30 tabletek i zastanawiam się czy podzielić to na 2 cykle czy zwiększyć dawkę i zużyć to w jednym cyklu.
Czytałem również o mikrocyklach i szczerze mówić chętnie bym zastosował tryb 2 tygodnie cyklu – 2 tygodnie OFF. Podobno minimalizuje to skutki uboczne, daje odpocząć wątrobie. Co o tym sądzicie?