Czy jest sens wyrabiać z tego sylwetkę czy nie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cześć, zacznij nabierać masy z odpowiednią dietą i trenując wszystkie partie mięśniowe a mięśnie będą dobrze widoczne nawet przy większej wadze.
Tak jak Ty mam 167cm wzrostu i uwaga tu Cię zaskoczę 76kg wagi (aktualnie robię masę) i mam wszystkie mięśnie widoczne. Także musisz zwrócić uwagę jak jesz, jak trenujesz i jak się regenerujesz aby były widoczne efekty, nawet jeśli zejdziesz do 50kg wagi (odradzam), to bez tych czynników i tak nie będzie żadnych mięśni wyrzeźbionych.
Napisano Ponad rok temu
Cześć, zacznij nabierać masy z odpowiednią dietą i trenując wszystkie partie mięśniowe a mięśnie będą dobrze widoczne nawet przy większej wadze.
Tak jak Ty mam 167cm wzrostu i uwaga tu Cię zaskoczę 76kg wagi (aktualnie robię masę) i mam wszystkie mięśnie widoczne. Także musisz zwrócić uwagę jak jesz, jak trenujesz i jak się regenerujesz aby były widoczne efekty, nawet jeśli zejdziesz do 50kg wagi (odradzam), to bez tych czynników i tak nie będzie żadnych mięśni wyrzeźbionych.
Wytłumaczysz o co chodzi z tym ' musisz zwrócić uwagę jak jesz, jak trenujesz i jak się regenerujesz '
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez zwiększenia masy nic tu nie zrobisz, mięśnie swoje ważą i nie zwiększysz ich wymiarów bez zwiększenia wagi.
ABS za dużo ne daje. Ogólnie nie masz tu z czego redukować, chyba że na siłę chcesz się wepchać w jakąś anoreksję.
Napisano Ponad rok temu
Chłopaki mają rację.
Zacznij jeść, weź się za trening, w tej chwili nic się nie da z "tym zrobić", żaden ABS nie pomoże
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, musisz zbudować mięsień.
Tak samo robiąc brzuch, możesz dać małe obciążniki na kostki.
Również nie możesz trenować tylko brzuch, ciało powinno rozwijać się proporcjonalnie !
Pozdrawiam.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]