Napisano Ponad rok temu

Napisano Ponad rok temu
Cześć, zacznij nabierać masy z odpowiednią dietą i trenując wszystkie partie mięśniowe a mięśnie będą dobrze widoczne nawet przy większej wadze.
Tak jak Ty mam 167cm wzrostu i uwaga tu Cię zaskoczę 76kg wagi (aktualnie robię masę) i mam wszystkie mięśnie widoczne. Także musisz zwrócić uwagę jak jesz, jak trenujesz i jak się regenerujesz aby były widoczne efekty, nawet jeśli zejdziesz do 50kg wagi (odradzam), to bez tych czynników i tak nie będzie żadnych mięśni wyrzeźbionych.
Napisano Ponad rok temu
Cześć, zacznij nabierać masy z odpowiednią dietą i trenując wszystkie partie mięśniowe a mięśnie będą dobrze widoczne nawet przy większej wadze.
Tak jak Ty mam 167cm wzrostu i uwaga tu Cię zaskoczę 76kg wagi (aktualnie robię masę) i mam wszystkie mięśnie widoczne. Także musisz zwrócić uwagę jak jesz, jak trenujesz i jak się regenerujesz aby były widoczne efekty, nawet jeśli zejdziesz do 50kg wagi (odradzam), to bez tych czynników i tak nie będzie żadnych mięśni wyrzeźbionych.
Wytłumaczysz o co chodzi z tym ' musisz zwrócić uwagę jak jesz, jak trenujesz i jak się regenerujesz '
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Bez zwiększenia masy nic tu nie zrobisz, mięśnie swoje ważą i nie zwiększysz ich wymiarów bez zwiększenia wagi.
ABS za dużo ne daje. Ogólnie nie masz tu z czego redukować, chyba że na siłę chcesz się wepchać w jakąś anoreksję.
Napisano Ponad rok temu
Chłopaki mają rację.
Zacznij jeść, weź się za trening, w tej chwili nic się nie da z "tym zrobić", żaden ABS nie pomoże ![]()
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie, musisz zbudować mięsień.
Tak samo robiąc brzuch, możesz dać małe obciążniki na kostki.
Również nie możesz trenować tylko brzuch, ciało powinno rozwijać się proporcjonalnie !
Pozdrawiam.
| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
jabłczan cm3 z trec'a czy mono od fitmax'a |
Odżywki i Suplementy | Guest_kar0l_* |
|
|
|
Czy to dobry zestaw? |
Odżywki i Suplementy |
|
|