Witam mam kilka pytan na temat oxandrolonu a minowicie czy ktos ma wiedze jakie dawki powinna przyjmowac kobieta i czy stosowac to z kreatyna monohydrant ? Z gory dziekuje za podpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Witam mam kilka pytan na temat oxandrolonu a minowicie czy ktos ma wiedze jakie dawki powinna przyjmowac kobieta i czy stosowac to z kreatyna monohydrant ? Z gory dziekuje za podpowiedzi
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jakie dawki dla kobiety ? i czy z kreatyna monohydrant ? Moge liczyc na odpowiedz ? Bo narazie nic sie na ten temat nie dowiedzialam ... Moja dieta nie jest na oko , ale dzieki za czujnosc.
Użytkownik Monia88 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam 27lat na temat tego specyfiku wiem tyle co wygooglowalam dlatego pytam na forum.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dzieki za podpowiedz sporo mi to pomoze, o skutkach ubocznych czytalam raczej nie sa powazne i malo kiedy wystepuja w najgorszym wypadku nie dokoncze kuracji, a ile ona powinna trwac ? 6/8 tyg ? A jaka to roznica czy wezme kreatyne od razu czy na 2 tyg przed koncem ? Efekt powinien byc lepszy jesli wezme ja od razu ?
Użytkownik Monia88 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Nie wiem poprostu poprosze w aptece o oslone a cos konkretnie mozesz polecic ? W takim razie wezme kreatyne tez od razu. Ile czasu powinnam zrobic przerwy miedzy kuracjami ? Pewnie po tyg efekt bedzie znikomy dlatego nie wykluczam powtorki.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oj mialo byc po 5tyg NumLock mi sie wylaczyl nie zauwazylam, tak te diete jeszcze oblicze tak jak poleciles i sprawdze czy dostatecznie duzo wszystkiego dostarczam mam nadzieje ze nieco urosne po kuracji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mam dojscie czekam az skads dotrze, sprawdzone zrodlo wiec powinno byc dobrze.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu