dobaa koksiarze
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy w 1999, PRIMABOLON DEPOT + WINSTROL DEPOT + OMNADREN 250
mostek - UNDESTOR
DECA NORMA + PARABOLAN + TESTEX
HCG + CLOMID
Zrobilem okolo 6cm w bicepsie i 18kg masy a po 3 miesiacach od zakonczenia cyklu moze 2kg w dol.
Drugi pamietny cykl w 2007 ( ostatni cykl mialem w 2004 ) :
ANAPOLON + METANABOL + OMNADREN 250 + TRENBOLONE 100 + WINSTROL
HCG + PROVIRON + CLOMID + EFEDRYNA + L4
SUPLE : KRETYNA, HMB, L-GLUTAMINA, AMINOKWASY, PROTEINY 90+ itd
Oczywiscie w roznych odpowiednich kolejnosciach, cykl 14tyg {SMILIES_PATH}/excl.gif tylko dla zaawansowanych {SMILIES_PATH}/excl.gif
Maks wszystkiego ... masy, sily i skutkow ubocznych.
Po 3 miesiacach po cyklu az 3kg wiecej masy {SMILIES_PATH}/eek.gif Waga 129kg
PS Super ze jest to forum {SMILIES_PATH}/excl.gif Na 99% za napisanie tych cykli dostalbym bana na innych "profesjonalnych" forach. Pseudo miesniaki i moderatorzy juz by klepali jadaczkami trzy i wiecej SAA na cykl, trzeba go zbanowac. I poj...ne pytania "jakie brales oslonki ... pewnie Hepatil Super Mega Ultra Forte Plus" - MEGA CIOTY SPOLECZNE {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif
Tutaj zawsze mozna zasiegnac info w w/w sprawie a Koksik i Xawier zawsze sa pomocni. Pozdro
Napisano Ponad rok temu
w 2003r moja pierwsza sesja byla nieporozumieniem ,wogule niedoswiadczony opierdzieliłem 300mety 10 omy i....(UWAGA!!!!!!!!!!!!) i wogule sie nie odblokowałem {SMILIES_PATH}/sad.gif. .yhhh ciekawe czy przedłuze gatunek i przełoze nazwisko na nastepne pokolenie {SMILIES_PATH}/msn-wink.gif)...po tej niby sesji spuchlem jak balon 10 kg z czego spadlo mi 20....tak 20 nie macie przewidzen . . . pod koniec cyklu rozlal mi sie wyrostek i mialem straszne klopoty zdrowotne i polecialem na szpital na 2 tyg i lekarz zabronil mi cwiczyc 6miechów i stąd te spadki.....yhhhhh oczywiscie poczekałem 2 mieszki i polecialem na miastko po decaduraboli w ilosci 20cm wistrol 20 cm i Hcg .. od tamtej pory jade na suplach i jestem strasznie zadowolony .pozdrawiam
Napisano Ponad rok temu
Pierwszy cykl to sam Metanabol
Drugi Omnadren + Metanabol
Pare cyklow na Prolongatum + Metanabol / Omnadren + Metanabol
Cykl Propionate + Winstrol
Cykl Deca-durabolin + Equipoise + Testoviron
Cykl na HGH + Testosteron + Deca Norma
Cykl na samym Anapolonie i az 20 tabletek - rada od "profesora" od dopingu {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif takich jak pelno na forach no i oczywiscie 1.000.000 oslonek na watrobe
Moj aktualny cykl Anapolon, Anabolon, Omnadren, Propionat, Nandrolone, Winstrol, L4, Efedryna.
Dobra koniec. Mam "male" praktyczne doswadczenie w tej dziedzinie ( teorie jak zawsze mam gleboko w D*U*P*I*E*). Potrafie wyjsc z ciezkich sytuacji ( tradzik, ginekomastia, nadcisnienie, zaniku jader, problemow z psychika/zoladkiem/watroba itd). Dlatego placze ze smiechu ( i dziele sie z moimi ziomkami jego tekstami {SMILIES_PATH}/biggrin_p.gif ) gdy czytam wypowiedzi jednego moda na tym forum, ktory mysli ze zablysnie piszac wciaz powtarzajace sie bzdury na forach...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Masteron, lepiej NIE. Teraz masz forum i nie musisz testowac wszytskiego na wlasnej skorze.
Napisano Ponad rok temu