Witam.Mam 32 lata i ważę 78 kg a latem trochę waga spada tak 3 kg gdzie te 3g to woda.I mimo stosowania diety i różnych potraw to waga nie wiele spada.A wcześniej biegałem tak godzinę i dużej tak do 10 km i nic nie chudłem.I słyszałem o interwałach że bardzo dużo się spala tkanki tłuszczowej i wcześniej puls miałem od 145 do 160 Max.A i tak byłem otyły i miałem sporo tkanki tłuszczowej.I jak na początku trenować interwały z jakim pulsem i ile minut lub godzin.Proszę o pomoc.

Bieganie (interwały) dla początkujacego
		 Rozpoczęty przez , Ponad rok temu

Brak odpowiedzi do tego tematu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Nie mitologizuj! Bieganie nie odchudza! Nie mitologizuj! Bieganie nie odchudza!- Ponad rok temu 
- 
			 Bieganie a przegrane marzenia Bieganie a przegrane marzenia- Ponad rok temu 
- 
			 Tak! Bieganie wydłuża nasze życie! Tak! Bieganie wydłuża nasze życie!- Ponad rok temu 
- 
			 Biegasz w smogu? I co z tego? Biegasz w smogu? I co z tego?- Ponad rok temu 
- 
			 Wybiegaj marzenia Wybiegaj marzenia- Ponad rok temu 
- 
			 Bieganie bez barier - gdzie masz największe szanse? Bieganie bez barier - gdzie masz największe szanse?- Ponad rok temu 
- 
			 Wybiegnij poza strefę komfortu - zaplanuj swój sukces Wybiegnij poza strefę komfortu - zaplanuj swój sukces- Ponad rok temu 
- 
			 Człowiek vs zwierzę. Kto szybszy? Człowiek vs zwierzę. Kto szybszy?- Ponad rok temu 
- 
			 Dobór stroju do treningu w okresie jesiennym Dobór stroju do treningu w okresie jesiennym- Ponad rok temu 
- 
			 Monopol na dominację Monopol na dominację- Ponad rok temu