Jest wile mitów co do treningu brzucha.
Jedni mówią żeby go trenować codziennie inni ze 2-3 razy w tygodniu
Jaka jest prawda???
Napisano Ponad rok temu
Jest wile mitów co do treningu brzucha.
Jedni mówią żeby go trenować codziennie inni ze 2-3 razy w tygodniu
Jaka jest prawda???
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mógłby ktoś wymienić jakie to są wielostawowe ćwiczenia, przy których nie trzeba używać brzucha?>
Napisano Ponad rok temu
w sumie chyba przy wszystkich ćwiczeniach wielostawowych brzuch jakąś pracę wykonuje. Zazwyczaj jest to napięcie izometryczne.
Zapraszam na mój fanpage
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Zapraszam na mój kanał
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
"-Wszyscy potrafimy marzyć dlatego jesteśmy zwycięzcami.
Napisano Ponad rok temu
Jako kobiecie głównie mi zależy na wysmukleniu nóg i brzucha. Wykonuję oczywiście ćwiczenia na wszystkie partie ciała, ale mimo tego, że przy innych ćwiczeniach mięśnie brzucha są wykorzystywane to staram się też ćwiczyć osobne ćwiczenia na sam brzuch. Teraz jestem na etapie spalania tłuszczu. Wspomagam się www.trizer.pl. Ćwiczę, co drugi dzień. Dzięki suplementowi udaje mi się utrzymać dietę. Zmniejsza on apetyt. Wyniki ważenia w ostatnim miesiącu zmieniły się o dwa kilogramy. Jeśli dalej uda mi się utrzymać ten sam poziom to do lata będę miała wymarzoną sylwetkę.
Napisano Ponad rok temu
Zacznij biegać, bo jak przestaniesz jeść ten suplement to Ci wróci apetyt a z nim waga. Bieganie za to spala tłuszcz i wyrabia mięśnie na nogach (łydki szczególnie) i brzuchu.
Napisano Ponad rok temu
Nie wolno codziennie, bo nie będzie czasu na regenerację. Można za to co dwa dni jeżeli czujesz się na siłach
Napisano Ponad rok temu
Zacznij biegać, bo jak przestaniesz jeść ten suplement to Ci wróci apetyt a z nim waga. Bieganie za to spala tłuszcz i wyrabia mięśnie na nogach (łydki szczególnie) i brzuchu.
Też biorę Trizer i jestem póki, co zadowolona z efektów, głównie, dlatego, że mam mniejszy apetyt. Napisałeś, że podczas biegania wyrabiają się mięśnie na łydkach. Mam dość masywne łydki i boję się, że przez bieganie mięśnie mi się powiększą i łydki staną się jeszcze większe. Jest to jeden z moich kompleksów. Co zrobić żeby łydki zmalały?
Użytkownik waleriaem edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mięśnie potrzebują czasu na regenerację, również mięśnie brzucha. Nie powinniśmy o tym zapominać.
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - zdrowie jest najważniejsze
Napisano Ponad rok temu
Oczywiście, że mięśnie potrzebują czasu na regenerację, ale jeśli bolą po dwóch dniach to znaczy, że coś jest nie tak, np. intensywność ostatniego treningu była zbyt duża lub za duży odstęp czasowy od ostatniego wysiłku tej partii mięśni.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu