DHEA
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
witam od jakiegoś czasu biore sobie DHEA z apteki i czuje się poprostu dobrze słyszałem że tribulus też to zawiera i nie wiem czy dalej brać DHEA czy kupić jakiegoś tribulusa czy dać sobie spokuj z obydwoma ,może ktoś z was miał z tym do czynienia?
Powiedz mi czy DHEA i Tribulus to steryd lub PH Jezeli nie to pomyliłeś działy. Pzdr
Napisano Ponad rok temu
Powiedz mi czy DHEA i Tribulus to steryd lub PH Jezeli nie to pomyliłeś działy. Pzdr
Dehydroepiandrosteron (DHEA) jest naturalnym hormonem sterydowym produkowanym z cholesterolu przez nadnercza, a konkretnie przez warstwę siateczkowatą kory nadnerczy. Odkryty a następnie zsyntetyzowany przez francuskiego lekarza i naukowca, profesora Étienne-Émile Baulieu. Dehydroepiandrosteron jest chemicznie podobny do testosteronu i estradiolu i może łatwo być w nie przekształcony. Produkcja tego hormonu osiąga szczyt we wczesnym wieku dorosłym i później zaczyna spadać. widać że się znasz tak DHEA to steryd a więc nie pomyliłem się .Pozdro
Napisano Ponad rok temu
Dehydroepiandrosteron (DHEA) jest naturalnym hormonem sterydowym produkowanym z cholesterolu przez nadnercza, a konkretnie przez warstwę siateczkowatą kory nadnerczy. Odkryty a następnie zsyntetyzowany przez francuskiego lekarza i naukowca, profesora Étienne-Émile Baulieu. Dehydroepiandrosteron jest chemicznie podobny do testosteronu i estradiolu i może łatwo być w nie przekształcony. Produkcja tego hormonu osiąga szczyt we wczesnym wieku dorosłym i później zaczyna spadać. widać że się znasz tak DHEA to steryd a więc nie pomyliłem się .Pozdro
To nie jest steryd
Poszukaj sobie na forum/internecie o polskim produkcie Biosteron i nie wierz we wszystko co napiszą.
Napisano Ponad rok temu
!!!!!!! Wróciłem !!!!!!!
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dawkowanie: Zalecana początkowa jednorazowa dawka dobowa dla kobiet wynosi 5 mg, natomiast dawka maksymalna 25 mg. Zalecana początkowa jednorazowa dawka dobowa dla mężczyzn wynosi 10 mg, natomiast dawka maksymalna 50 mg. Początkową dawkę leku można stopniowo zwiększać (o 5 mg do 10 mg co 2 tygodnie) do czasu uzyskania pożądanych efektów terapeutycznych. Osoby starsze wymagają z reguły większych dawek leku z powodu mniejszej produkcji endogennego hormonu. Efekt działania leku nie jest natychmiastowy i występuje po kilku tygodniach, dlatego preparat Biosteron jest przeznaczony do długotrwałego stosowania. Preparat Biosteron należy przyjmować raz na dobę, najlepiej podczas porannego posiłku.
DHEA, a w zasadzie siarczan DHEA (DHEAS), jest hormonem wytwarzanym w korze nadnerczy i stanowi prekursor wielu innych hormonów. I tak w wyniku kilku reakcji chemicznych z DHEA powstają: testosteron (stąd jego niewielka obecność we krwi kobiet), i estrogeny (dlatego i panowie mają odrobinę tego kobiecego hormonu).
WIADOMO ŻE NIE DZIAŁA JAK DEKA ALBO TEŚCIU ALE JAK KTOŚ NIC NIGDY NIE BRAŁ TO POWINIEN POCZUĆ DZIAŁANIE DLA KOGOŚ KTO OD LAT LECI NA KOKSIE TO SIĘ NIE NADAJE TAKI KTOŚ NAWET BY NIE POCZUŁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pooooooooooooooooozdrooo
Napisano Ponad rok temu
Uwiesz mi nikogo to nie interesuje w tym dziale !
Temat zamykam