Gryf
Napisano Ponad rok temu
Chece kupic gryf ktorego bede uzywala do robienia przysiadow i nie tylko. Zastanawiam sie nad lamanym i prostym. Bardziej wole lamany bo ma 120 cm a zwykly 180, i chce wiedziec czy bedzie jakas roznica w cwiczeniach, czy bedzie taki sam efekt jak na prostym. Czy rozstaw dloni tu jest wazny ?
Napisano Ponad rok temu
Kawałek na ten tydzień:
http://www.youtube.com/watch?v=Zq64GRGpLQc
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
przysiady mozna w sumie robić na łamanym, ale to troche mało wygodne. Zalezy jakie są te inne ćwiczenia, ale generalnie prosty jest bardziej uniwersalny
Mozna robic bo kiedys na necie znalazlam ze dziewczyna korzystala z lamanego. Lamane sa rozne i nie wszystkie sie nadaja a ten jest jak najbardziej w porzadku
Napisano Ponad rok temu
– Moja morda chyba." - Adam Ostrowski
Napisano Ponad rok temu
Nie udzielam pomocy na PW / PM / Priv. Wszelkie pytania proszę pisać na forum, w temacie otrzymasz więcej opinii.
Napisano Ponad rok temu
Gryf do przysiadów, do wyciskanie powinien mieć przynajmniej 160cm długości.
Ok tylko chce wiedziec czy bedzie ten sam efekt na kazdej i czy np nie obciaze sobie kregoslupa, czy ten rozmiar jest az tak bardzo wazny ? Mam wybor tylko w tych rozmiarach co podalam. Lamana 120 albo zwykla 180
Napisano Ponad rok temu
To nie jak z ch..., ze rozmiar ponoć nie ważny, mimo ze uważam inaczej. Z gryfem jest tak ze powinien mieć te 160 minimum i do przysiadów właśnie powinien być prosty.
Dziekuje za wyborna odpowiedz, kupilam 180 bo innego nie bylo. Mial byc podreczny a jest kolos
Napisano Ponad rok temu
Dziekuje za wyborna odpowiedz, kupilam 180 bo innego nie bylo. Mial byc podreczny a jest kolos
no skoro ci nie pasuje to po co kupiles??? koles sprzet wybierasz podlog siebie. pasuje ci krotki to kupujesz krotki a nie pytasz sie innych o takie bzdety a potem jeszcze wyskakujesz na innych. juz widze jaki z ciebie paker bedzie
Napisano Ponad rok temu
no skoro ci nie pasuje to po co kupiles??? koles sprzet wybierasz podlog siebie. pasuje ci krotki to kupujesz krotki a nie pytasz sie innych o takie bzdety a potem jeszcze wyskakujesz na innych. juz widze jaki z ciebie paker bedzie
Ziomal? KupilAM a nie kupilem, a pakerem nawet nie smiem byc.
Ps Mam ostatnio bardzo delikatne odciski
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wymasuję Ci je Snake poco Ci przysiady napewno jesteś piękną ładną seksowną laską odpuśc sobie to
Najlepiej tak powiedziec. Moze zamiast sportu wybiore silikony ktore umieszcze sobie tu i tam, a lecac samolotem bede sie zastanawiala ktory z nich wypierdzieli mi w powietrze. Faceci sa okropni, jeden ci powie idz na silownie bo cos tam,...a inny - no to chyba juz wystarczy tej silowni bo zbyt umiesnione lydki, a moze ktos zbyt dlugo patrzy na ciebie wrrrrrrrr Przez kolesia ktory sam nic nie cwiczyl, w pare miesiecy stracilam to, na co tak dlugo pracowalam, czesto trenujac 2 razy dziennie Jestem za to wciekla i bede, a co?!.... wolno mi.
PS Nie widze w tym nic zlego ze chce osiagnac extremalnie duze posladki, a ile z nich wycisne, to juz tylko one to wiedza
Snakke jest zly i masz lanie kolego
Napisano Ponad rok temu
kobietka na siłce ulalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mojej kobietki nie mogę namówić by ze mna chodziła:(
Moze na fitness ja zabierz ? Kobiety jest ciezko wyciagnac,.... sama mam pare kolezanek i zadna z nich nigdy nie chodzila i nie chodzi na silownie i tez nic nie trenuja.
Wierz mi ze dla nich uniesienie brwi , to juz jest wyczyn sportowy !
Napisano Ponad rok temu