Martwy ciąg - Jak ?
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
wykonujące to ćwiczenie mocno uginają nogi natomiast na tej stronie facet lekko ugina nogi :
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... Lower+Back
link do filmu : [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] ... adlift.wvx
Mi lepiej sie trenuje robiąc właśnie małe ugięcie nóg i tak wołalbym ćwiczyć ale nie wiem do końca dlatego pytam się was czy mogę w ten sposób ćwiczyć ?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dokładnie!! dobrze by było gdyby ktoś kto wie jak powinno wyglądac to ćwiczenie żeby Cie skontrolował i sprawdził czy dobrze robisz, zacznij od małych ciężarów i stopniowo zwiększaj. Nie szarżuj zbytnio bo z plecami nie ma żartów, a kontuzje pleców należą do najpaskudniejszych.
Podobne tematy  

| Temat | Forum | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|---|
| jakie odżywki??pomocy!!! | Odżywki i Suplementy | 
 |   
 | ||
| Zaczynam trening- dieta?, trening? odżywki? co jak i kiedy:| | Dieta | Guest_CzesioWM_* | 
 |   
 | |
| Jaki trening na suchą masę mięśniową? | Filmy | 
 |   
 | ||
| Kobieta i mężczyzna - jak uzyskać kompromis. | Lifestyle | 
 |   
 | ||
| Jakis plan zawodów w mazowieckim na 2003-2004? | TAEKWONDO | 
 |   
 | 
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Trening, sprzet i odżywki Trening, sprzet i odżywki- Ponad rok temu 
- 
			 trening w czasie cyklu i po.. trening w czasie cyklu i po..- Ponad rok temu 
- 
			 Dobry sprzet na domową siłownię ?! Dobry sprzet na domową siłownię ?!- Ponad rok temu 
- 
			 Trening po ogólnorozwojówce Trening po ogólnorozwojówce- Ponad rok temu 
- 
			 Początki trenowania Początki trenowania- Ponad rok temu 
- 
			 trening z pasem trening z pasem- Ponad rok temu 
- 
			 Mój Trening... prosze o sprawdzenie i korekte Mój Trening... prosze o sprawdzenie i korekte- Ponad rok temu 
- 
			 16 lat - Prośba o ocenienie treningu i o poradę 16 lat - Prośba o ocenienie treningu i o poradę- Ponad rok temu 
- 
			 Prozba o rozpisanie indywidualnego trenigu i diety dla mnie Prozba o rozpisanie indywidualnego trenigu i diety dla mnie- Ponad rok temu 
- 
			 praca a siłownia jak to pogodzic praca a siłownia jak to pogodzic- Ponad rok temu 

Ponad rok temu
 Ponad rok temu