Planuje w czerwcu zrobić cykl na P-Plexie i X-Massie. Po jednym opakowaniu. Wcześniej miałem jeden cyklon na X-Massie i E-Stane. Wynik - 6 kg masy, 2 m-ce po cyklu zostało 5 kg, więc chyba nieźle. Na PCT miałem RECYCLE z Purus Labs jako booster teścia, mono z Olimpu i Nitrobolon 2. Ma teraz dylemat czy zdecydować się na podaną wcześniej mieszankę czy coś innego, zależy mi na masie,nie mam dostępu do Clomidu, będzie jakieś booster teścia np. T-Bol + kretka, ZMA itd.
O Phera Massie/P-plexie można wyczytać b. różne opinie, że mocno blokuje, zalewa, potrzebny odblok apteczny...na innych forach, że to g... prawda. Ciężko wyrobić sobie opinie. Oprócz komba X-Mass+P-Plex biorę po uwagę inne opcje:
MDrol/Finadrol - ryje flaki, wskazany apteczny odblok,
Alpha Drol, - połączenie Estra 4,9 z Phera, ale Fast Action ma słabe opinie i dawki środków aktywnych takie sobie (19-norandrosta 4, 9 diene 3, 17 dione 50mg, 17a-Methyl-ethioallocholan-2-ene-17b-ol 25mg)
Trenadrol - ryje bebechy, libido w dół, mocniejszy odblok też chyba wskazany
Epi nie chcę, stawy mnie konkretnie bolały po nim, musiałem Animal Flexa dokupić, pomógł na szczęście dość szybko.
Zależy mi na opiniach odnośnie ww. PH-aczy, nie na informacjach odnośnie osłonek, diety, treningu...to temat na inną dyskusję
Pozdr,
szperu
Dodam, że jestem typowym ektomorfikiem, bez wspomagaczy nie tyję nawet przy dużej nadwyżce kalorycznej.

Ponad rok temu
FaceBook