mówiąc, prosciej, dzisiejsza kreatyna to nie to samo co kiedyś..
Prawda??
Użytkownik Haroldek48 edytował ten post Ponad rok temu
Ta strona używa cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania - przeczytaj naszą politykę cookies.
Korzystając ze strony akceptujesz nowy regulamin z 4 grudnia oraz wyrażasz zgodę na używanie cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownik Haroldek48 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Również spotkałem się z taką opinią wśród ludzi trenujących 20/25 lat. Ale czy to prawda? Nie, a dlaczego? 20 lat temu stosowano rzadko jakiekolwiek odzywki których było niewiele. Teraz każda substancja jest nowością i ludzie suplementuja ogromne ilośći różnych rzeczy przez co organizmy są nawykłe do stymulantów, pobudzaczy i innych pomocników. Pewnie dlatego ta opinia się pojawiła.
Mateusz Pawlak
Napisano Ponad rok temu
Coś w tym może być, dlatego warto szukać odpowiednich suplementów dla siebie i kombinować z dietą by wszystko ładnie współgrało. W moim przypadku szukałam nie odżywki, a dobrego spalacza tłuszczu. Sprawdził się www.trizer.pl. Pomaga mi w spaleniu tłuszczu i utrzymaniu wagi. Udało mi się z nich pozbyć dwa kilogramy w ciągu ostatniego miesiąca. Łatwo mi z nim utrzymać dietę bo zawsze to było moją piętą Achillesową. Trudno mi było opanować chęć jedzenia i podjadania między posiłkami, a teraz mi się apetyt zmniejszył.
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
Grammatikk - Ponad rok temu
- Ponad rok temu