Chcialabym zrzucic pare kilo, poprawic jedrnosc skory a zwlaszcza swoje samopoczucie. 5kg temu bylam pewna siebie i czerpalam z zycia. Dzis jestem nieszczesliwa i mam wrazenie ze tyje nawet od wody, nie mowiac juz o kobietom dobrze znanej pomaranczowej skorce, ktorej wraz z tymi 5kg przybylo.
WAGA: 71,5kg
WZROST: 170cm
TALIA: 80cm
BIODRA: 90cm
UDO: 62cm
ŁYDKA: 39cm
nie wiem czy te szczegolowe pomiary sa potrzebne, nie mam tez pewnosci ze mierzylam prawidlowo
WAGA PLANOWANA: 67kg, choc wiem ze miesnie waza wiecej niz tluszcz wiec na wadze mi az tak nie zalezy.
STAŻ TRENINGOWY: 9lat grania w kosza; od dwoch lat z roznymi przerwami chodakowska + bieganie. Teraz 3miesieczna przerwa.
ILOŚĆ TRENINGOW W CIAGU TYGODNIA: gdy cwiczylam z chodakowska 6x w tygodniu, 2x w tygodniu biegalam.
KONTUZJE: skrecone oba kolana, przez ktore czesto robilam przerwy w cwiczeniach.
SUPLEMENTY: nie stosowalam nigdy, chcialabym sprobowac.
Marze o fajnej pupie i poprawie jedrnosci skory.
Wesprzyjcie dobra rada, poradzcie jakis suplement, pomozcie utrzymac w motywacji i silnej woli. Chcialabym znow byc tak pewna siebie jak 5kg temu.
Pare dni po swietach wyjezdzam do uk, wiec wtorek to ostatni gwizdek bym mogla zakupic ewentualne suplementy.
Użytkownik Luna edytował ten post Ponad rok temu