 
Oliwa z oliwek
Napisano Ponad rok temu
Nie ma tego specyficznego smaku co oliwa nie zmienia więc smaku potraw  cenowo podobnie.
 cenowo podobnie.
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
Ja używam oleju kokosowego. Jest bardzo smaczny i w miarę zdrowy. Ma jednak specyficzny smak, więc nie każdemu może odpowiadać, ale polecam spróbować 
 
Napisano Ponad rok temu
 a naleśniki na tym oleju wychodzą najlepsze na świecie
 a naleśniki na tym oleju wychodzą najlepsze na świecie  
					
					
www.massagepeter.se
Napisano Ponad rok temu
Rzepakowy też nie jest zły.
Napisano Ponad rok temu
Każdy olej nie przepalony jest tak naprawdę dobry i w pewnym sensie wartościowy taka jest prawda.
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
Słyszałam, że najmniej zdrowy jest olej słonecznikowy, czy to prawda?? Przez większość życia używałam właśnie taki i trochę mnie to zaskoczyło.
Napisano Ponad rok temu
Nie jest niezdrowy. Jak nie przepalisz nic mu sie nie dzieje i nie traci na wartości. Jets po prostu sam z siebie mniej wartościowy i to wszystko.
Mateusz Pawlak 
Napisano Ponad rok temu
mi lniany smakuje ryba  i własnie ze względów smakowych za nim nie przepadam :>
 i własnie ze względów smakowych za nim nie przepadam :> 
i kolejna ciekawostka  co do oleju
 co do oleju 
 
 
Szczerze to nawet nie wiedziałam ze taki jest olej  
 
Użytkownik olciak84 edytował ten post Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dlatego wyciągi z pestek dyni są w suplementach na prostatę  A kiedyś za komuny dzieciakom w szkołach dawano,bo ta zielona otoczka pestki jest bakteriobójcza.
 A kiedyś za komuny dzieciakom w szkołach dawano,bo ta zielona otoczka pestki jest bakteriobójcza.
Napisano Ponad rok temu
słonecznikowy bardzo kiepski stosunek o3 do o6
Napisano Ponad rok temu
Ze słonecznikowego to chyba CLA jest tylko dobre,ale za mało go tam jest by brać go na poważnie 
Napisano Ponad rok temu
Zwykłego oleju Kujawskiego lepiej unikać?
Jaki będzie najlepszy olej do usmażenia naleśników, który mogę kupić w Bierdronce? Chciałem jutro zrobić naleśniki, ale o inny supermarket nie uda mi się jutro zachaczyć.
Czy na maśle extra mogę usmażyć omleta?
Napisano Ponad rok temu
Ja stosuje 4 oleje w mojej kuchni hmm Oliwe z Oliwek, Oliwa z pestek winogron, Olej Rzepakowy a także kokosowy i tyle wsumie Oliwa z oliwek doskonała do sałatek do smażenia zaś polecam z pestek winogron i rzepak
Napisano Ponad rok temu
oliwa z oliwek ma swój smak :)i nie polecam niczym zastępować :)jak każda przyprawa:)
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
 FaceBook
 FaceBook
	10 następnych tematów
- 
			 Dodatek do ryżu z kurczakiem Dodatek do ryżu z kurczakiem- Ponad rok temu 
- 
			 [Przepisy] Kilka posiłków wartościowych | część I [Przepisy] Kilka posiłków wartościowych | część I- Ponad rok temu 
- 
			 Albumina Albumina- Ponad rok temu 
- 
			 Omlet z płatkami owsianymi i tuńczykiem Omlet z płatkami owsianymi i tuńczykiem- Ponad rok temu 
- 
			 PRZEPISY PRZEPISY- Ponad rok temu 
- 
			 Dieta na mase Dieta na mase- Ponad rok temu 
- 
			 Kilka kuchennych ciekawostek które warto znać! Kilka kuchennych ciekawostek które warto znać!Grammatikk - Ponad rok temu 
- 
			 Co jesz ? ''Zrób i dodaj zdjęcie'' Co jesz ? ''Zrób i dodaj zdjęcie''UkaniU - Ponad rok temu 
- 
			 Shake bialkowy Shake bialkowy- Ponad rok temu 
- 
			 Przepisy na omlet Przepisy na omlet- Ponad rok temu 
 


 
			
			 
				
			 
				
			 
				
			 
				
			