Witam, zaczynam dopiero przygodę z siłownią wcześniej ćwiczyłem piłkę nożną. Moja waga 67kg wzrost 185. Mam nie dowagę zależy mi na ładnej rzeźbie klatki,pleców rąk i brzucha. Polecicie mi jakieś suplementy??
Co zażywać??
Napisano Ponad rok temu
Diętę mam, bo mam nie dowagę, co prawda nie ukrywam że ciężko mi jest 3mać sie jej.. ale Daje radę
Napisano Ponad rok temu
Sorki ale jeżeli ty przy wadze 67 kg do 185 cm wzrostu nie masz rzeźby,to nie ma dla ciebie ratunku
Napisano Ponad rok temu
Rzeźba jaka taka jest.. Po Prostu chce wyrzeźbić sobie mięsnie brzucha i klatki w szczególnosci
Napisano Ponad rok temu
Sloneczko Ty napisz jaka Ty masz diete i na jakim bilansie dodatnim jestes Pamietaj dieta to podstawa 60% efektu jaki mozesz uzyskac a 40% to cwiczenia...
Napisano Ponad rok temu
Chyba nie jest na dodatnim ważąc tak mało
Napisano Ponad rok temu
jesli masz niedowage to musisz skupic sie na diecie by przybrać wage, suplementy w tym wypadku tego nie zrobia za ciebie
TKWM
Napisano Ponad rok temu
Ok dziekx wielkie za informacje, Diete mam by przytyć i zobaczymy. nie zdawałem sobie sprawy że dieta jest tak aż ważna
Napisano Ponad rok temu
Dieta jest jak paliwo wlewane o samochodu,od tego co wlejesz zależy jak pojedziesz i czy nie rozwalisz sobie silnika.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
odżywki
- Ponad rok temu
-
Odżywki
- Ponad rok temu
-
Kreatyna i odżywki na przyrost mięśni
- Ponad rok temu