cwicze juz ok 10 lat z przerwami waze 100g biceps 45 miałem w tym okresie moze 4 razy keratyne i z 2 białka koledzy nieraz muwią ze co ty brałes ja muwie ze juz tyle lat cwicze na sucho to musi byc co widac teraz jem ser biały i banany po cwiczeniu czy to pozwoli mi trzymac forme i siłe ile moge wycisnąc najwięcej na sucho niebiorac odrzywek ani sterydów chciałbym osiagnac 200kg narazie 135 czy jest szansa prosze o odpowiedz
Ćwiczenie na sucho
Napisano Ponad rok temu
Nikt nie jest w stanie odpowiedzieć ci na to ile jesteś w stanie wycisnąć w jakim czasie i czy na sucho czy nie. Staż długi na tyle że można zadawac pytania w treningu dla zaawansowanych
Podaje resztę wymiarów. Znam wielu przeciwników twarogu po treningu z racji że białko wchłania się wolno. Dla mnie to bez znaczenia choć sam po treningu rzadko kiedy jem szejka z twarogu i węgli prostych. Pozwoli ci trzymać forme dieta z bilansem kalorycznym oscylującym wokoło zera. Nie będziesz wtedy ani redukował ani masował i wypracowana forma powinna się nie zmieniać. Do budowy siły jest jednak neizbedny przynajmniej lekko dodatni bilans kaloryczny no i nadal dieta. Bez diety nie ma wyników
Mateusz Pawlak
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Wywalony brzuch na masie
- Ponad rok temu
-
Kompletny zbiór systemów i metod treningowych
Grammatikk - Ponad rok temu
-
Kombinacja treningu gęstość z rzeźbą