Judo TS Wisła Kraków
Napisano Ponad rok temu
Szukam, bo chcę oderwać się od siedzącego trybu życia i nauczyć się czegoś pożytecznego. Mam 17 lat, ~176cm wzrostu, jakieś 73 kilogramy wagi, okulary na nosie i osgooda w kolanie :grin:
Może ktoś z użytkowników miał okazje trenować na Wiśle, poleca/nie poleca ? Chciałbym się dowiedzieć ile razy w tygodniu jest trening, jak wygląda, czy warto itp.
Dziękuję serdecznie za wszystkie odpowiedzi i pomoc, zaznaczam, że skorzystalem z wyszukiwarki + google tags w poszukiwaniu podobnego tematu (znalazłem tylko negatywną opinię o sekcji rekreacyjnej z 2004 roku) oraz strony sekcji, która niestety nie obfituje w nadmiar informacji
Napisano Ponad rok temu
W początkującej grupie będziesz mieć 3 treningi w tygodniu (w studenckiej 2) + sparingi w sobotę (nie obowiązkowe, ale dużo ludzi zjeżdża z okolic Krakowa więc warto).
Jeśli chodzi o trenerów to nie mam pojęcia na kogo trafisz. Jacek Limanówka prowadzi grupę studentów - jest spoko, ale jak sam się nie będziesz pilnował to nie będzie cie zmuszał żebyś zapierdalał. Z drugiej strony nigdy nie odmówi pomocy o ile o nią sam poprosisz.
Najlepsi byli Piotr Weiss i Oleksandr Gorbatiuk (Sasha) ale już tam nie pracują, przy czym Sasha ma własny klub Sambo który też szczerze polecam.
Główną grupę prowadzi teraz Wojdan - nie trenowałem u niego ale znajomi mówią że trzyma poziom.
Ogólnie Wisła jest świetnym wyborem, jeśli planujesz zostać z Judo na dłużej. Tu trenuje się na poważnie żeby były wyniki na zawodach.
Jakbyś miał jakieś pytania to priv.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
W razie czego odpisuje tylko w godzinach popołudniowych (internety tylko w pracy, żeby szybciej mijała )
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
bardzo interesujacy material-warto poswiecic chwilke czasu
- Ponad rok temu
-
Szukam judoki w Gloucester UK
- Ponad rok temu
-
Transmisja z Düsseldorfu
- Ponad rok temu