Jaki masaż po treningu?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Kolejne pytanie, rollery są gładkie i z wypustkami. Jaki polecacie?
Napisano Ponad rok temu
Też się zastanawiałem nad foam rollerem, ale ceny są trochę absurdalne jak za kawałek pianki... Są jakieś tańsze zamienniki, ewentualnie czy jest w tym jakiś cudowny sekret którego nie osiągnąłbym samoróbką z pcv i jakiejś maty piankowej?
Napisano Ponad rok temu
gorzej cenowo to np. bosu, cena tego gówna to absurd
Napisano Ponad rok temu
ninja'd by ry you. to jest PCV owiniete tasma?
Napisano Ponad rok temu
Mam taki od ponad 1,5 roku. Sprawuję się bardzo dobrze. Dałbym zdjęcia ale się nie wyświetlają.
Koszt około 25 zł. Czas wykonania 10 minut ;p
Dam link:
i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] i [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Edyta:
Tak rura odpływowa od kibla ze ściętym kołnierzem. Na to nawinięta jedna warstwa pianki pod panele(nie pamiętam grubości ale wziąłem najcieńszą z kastoramy) i wszystko obklejone szarą taśmą. Proste i twarde ;p
Napisano Ponad rok temu
1) Ja używam piłki do baseballa.ale bosu ball to jest gowno, a roller to jednak przydatna rzecz. no i te z pianki to taki "lvl 1". ja jak bede teraz upowal, to musze twardsze (lvl 2). potem musze wyprobowac wlasnie te z "wypustkami", bo to jest lvl 3. lvl 4 to po prostu rurka PCV do tego mozna uzywac pilek roznego rozmiaru (to krykieta, do golfa; do tenisa moga byc za slabe), zeby rozwalkowac rozne punkty w nogach/posladkach.
2) Zapominałeś o lvl 5: Klokov.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz byc super twardy, to mozesz od razu wskoczyc na wyzszy lvl pamietam, jak pierwszy raz sie rollowalem piankowym, to bolalo. teraz? bede musial kupic lvl 3, bo na 2 ledwo sie krzywie. mysle, ze mozna lvl 2 brac na poczatku, co najwyzej poczatki beda bolesneDzięki novo za info o lvl. Dla kogoś kto trenuje codziennie, jest pospinany, no i jedna osoba jest w wadze lekkiej druga ciężka -jeśli w ogóle waga ma znaczenie pod kątem tych lvl? -który lepszy?
to bardziej chodzi o wytrzymalosc na bol niz stopien spiecia, tak mi sie wydaje. bo wiadomo, im twardziej, tym lepiej w koncu jak bylem raz na masazu sportowym i mi koles lokciem rozgniatal IT band, to malo nie plakalem. ale na trzeci dzien czulem sie super.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak chcesz byc super twarda, to mozesz od razu wskoczyc na wyzszy lvl pamietam, jak pierwszy raz sie rollowalem piankowym, to bolalo. teraz? bede musial kupic lvl 3, bo na 2 ledwo sie krzywie. mysle, ze mozna lvl 2 brac na poczatku, co najwyzej poczatki beda bolesneDzięki novo za info o lvl. Dla kogoś kto trenuje codziennie, jest pospinany, no i jedna osoba jest w wadze lekkiej druga ciężka -jeśli w ogóle waga ma znaczenie pod kątem tych lvl? -który lepszy?
.
To dziewucha jest ;-)
Napisano Ponad rok temu
Piłeczka do tenisa mi się sprawdzała, a chłopakowi jako mini roller dezodorant.Do pełni szczęścia jeszcze jednak brakuje mi czegoś twardszego na plecy i dwugłowe ud i jakieś solidnej piłki albo małego wałka na mniejsze grupy.
nie, foch! (jak to baba)mea culpa.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
You're doing it wrong. Ja rozwaliłem trzy piłki tenisowe w ciągu jednej sesji rollowania.Piłeczka do tenisa mi się sprawdzała, a chłopakowi jako mini roller dezodorant.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Skuteczność kwasu hialuronowego w iniekcjach dostawowych?
- Ponad rok temu
-
Rower: 26" vs 27,5" vs 29"
- Ponad rok temu
-
Poleci ktoś chirurga w Poznaniu?
- Ponad rok temu
-
Sakwy rowerowe
- Ponad rok temu
-
Triathlon - 1/4 iron man