O walce w chińskich sztukach walki
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
fajnie się napierdalacie, ale przestańcie zanim "gajowy" przyjdzie i wypierdoli wszystkich z lasu ...
Napisano Ponad rok temu
siegel. naprawdę poczytaj starsze posty.
fajnie się napierdalacie, ale przestańcie zanim "gajowy" przyjdzie i wypierdoli wszystkich z lasu ...
no wlasnie - gajowy czyli ja
uspokujta sie chlopaki bo Wam ostrzezenia posypie
Wosiu - bez wycieczke osobistych prosze, nastepne bedzie ostrzezenie
Siegiel - Wosiu jaki jest taki jest ale my go wszyscy znamy - Ciebie nie zna nikt -widzimy tylko ze sie przemadrzasz, sugerujesz innym ze wiesz wszystko najlepiej i sorry sformulowanie internetowy napinacz najlepiej pasuje to do Ciebie - poniewaz chocby w przypadku naszych dyskusji to nie jest pierwszy raz kiedy dyskutujemy i poprzednio tez Tobie tlumaczylem skad jestem a teraz sie burzysz i zachowujesz sie jakby to starzy uzytkownicy forum musieli wiedziec kim Ty jestes.... jako nowy na Tobie lezy "obowiazek" zapoznania sie z forum a nie przemadrzania sie poniewaz Ty jestes najmadrzejszy... napisane jest ze masz 30 lat ale zachowujesz sie jak gimbaza - wszystko wiem lepiej
Napisano Ponad rok temu
chodzi ci ze cala stojka?
najfajniejszy dla mnie aspekt sandy to wlasnie te rzuty w pozostaniu samemu w stojce - czesto takie ze nikt tak nie rzuca oprocz sandziarzy
taka chodzi mi o to ze cala stojka
problemem jest brak lokci ktorych sandziarze w swoim treningu nie maja w ogole i wciaz wiele lokalnych MMA zawodow ma zasady jak z Pride a nie UFC tak ze wiele osob nawet lokci nie cwiczy.
UFC ambitnie probuje wchodzic na rynek chinski, chca stworzyc chinskie gwiazdy tak aby przyciagnac CHinczykow przed telewizory ale rowniez z tego co wiem chca widowiskowych walk aby rowniez widowni zachodniej sie podobalo - jezeli uda sie tak aby sandziarze wciaz walczac w stojce jak walcza potrafili byc na ogolnie dobrym poziomie w UFC to gwarantuje dobre widowsko wlasnie przez swoja umiejetnosc przechodzenia do naglych rzutow
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ciebie nie zna nikt
Oj znamy,znamy i to osobiście od jakichś 10 lat.Jednak szkoda czasu na dyskusje.Akurat w tym przypadku podsumowanie pana Michałka (Siegel) było w 100% trafne.Zresztą już raz próbował swoich sił na innym forum i odszedł obrażony, po tym jak kilka osób wytknęło mu że pisze o rzeczach o których nie ma żadnego pojęcia.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Fajnym przykładem człowiek Sanda w MMA jest Cung Le
wlasnie to Cung Le byl "chief coach and mentor on The Ultimate Fighter" i wypelnial to co normalnie mowi o robie Dana White w amerykanskiej wersji
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Coś jak w moim ulubionym wierszu:
"Góra Lu w mżawce. Powódź na rzece Cze.
Gdy byłem gdzie indziej - ani chwili bez dotkliwej tęsknoty.
Poszedłem tam i wróciłem... Nic specjalnego.
Góra Lu w mżawce. Powódź na rzece Cze."
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jedyne spotkania sparingowe organizuje Andrzej z Yiquanu i jakaś organizacja Yong Chunu z pomorza ale nie każdemu musi pasować formuła tych spotkań.
Napisano Ponad rok temu
No ale skoro już ci którzy mieli się spotkać już się spotkali ... to chyba faktycznie czas na media społecznościowe ... szkoda bo to nie moda powinna być a zwyczaj - przecież jedni się wykruszają inni dopiero dorastają do takich spotkań, zaś jeszcze inni będą w nich uczestniczyć póki sił starczy wszak to najlepsza platforma do wymiany doświadczeń, dyskusji zostawiająca daleko w tyle tak irc, czy jakiekolwiek chaty i/lub fora. No ale to wymaga wysiłku .... często bezinteresownego - ot zwykłe propagowanie sztuk walki na dobrym poziomie
pozdrawiam serdecznie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Więc tak jak pisałem,jednak tajne :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium Ving Tsun - Warszawa 15-16.03.2014 r.
- Ponad rok temu
-
Powrót Kung Fu… Pandy?
- Ponad rok temu
-
Seminarium z manekina Ving Tsun - Warszawa 22-23.02.2014 r.
- Ponad rok temu
-
Zapaśnicze tui shou
- Ponad rok temu
-
Dzień otwarty - chiński nowy rok
- Ponad rok temu
-
3 otwarte zajęcia w styczniu
- Ponad rok temu
-
Wing Tsun Warszawa-Bemowo - dzień otwarty 20 stycznia 2014
- Ponad rok temu
-
Seminarium Ving Tsun - Warszawa 08-09.02.2014 r.
- Ponad rok temu
-
Cui Ruibin w Szwecji - 1995
- Ponad rok temu
-
Nowa era w Akademii Yiquan w Warszawie
- Ponad rok temu