Z dzieciakami które mi pomagają dostaliśmy 2 sale. Gimnastyczną,ze standardowym wyposażeniem (drabinki ,maty itp) plus jedna ściana luster. Ale to, na razie na 2h dziennie,3 razy w tygodniu.
Sprawa tyczy się drugiej sali, którą dostaliśmy do wyłącznego użytkowania praktycznie 24/7. Pomieszczenie jest jest spore, sufity wysokie. Ale do remontu i urządzenia.
Od razu mówię, to nie ma być profesjonalna sala. Raczej kanciapa w której dzieciaki będą mogły spędzać czasz, poćwiczyć, pobawić się w mma.
Przechodząc do sedna. Chciał bym to jakoś ogarnąć. Przedsięwzięcie jest całkowicie non-profit, zatem wiadomo,kasy tyle co w portfelu. Czyli niewiele.

Podłoga to sam beton. Pomyślałem, żeby wyłożyć ją styropianem ( bo mam). Drewnianego stelażu raczej nieprędko się dorobimy. Ale, jeśli macie na taki patenty ,chętnie bym skorzystał. ;-)
Kolejna sprawa. Wszelkie metalowe konstrukcje, typu podwieszane drążki, uchwyty na worki itp. ,ogólnie to co można wyciąć i pospawać, zrobię sam. Ale przydałby się pomysł na zestaw takich urządzeń.
Dalej - worki, manekiny makiwary itp. Staram się o zużyte banery z foli. Ludzie robią z tego fajne rzeczy. Pomyślałem, że dałoby radę poszyć worki. Jak sądzicie ?
Pewnie jeszcze sporo rzeczy o których nie pomyślałem. Dlatego będę wdzięczny za wszelkie rady,pomysły, nawet delikatną konstruktywną krytykę .
:smile:
Nie wiem czy wklejać standardową daninę za budo-pomoc ?