Gaz obronny-mity a rzeczywistość (opracowania, filmy) 2
Napisano Ponad rok temu
pozdros gazomaniacy
cizzia
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Parametry UDAP w najmocniejszej formule nie odbiegają od parametrów HI Powera a może nawet je przewyższają ( w zależności z jakiego wzoru na ostrość chcemy skorzystać ... )
15% OC
3 Miliony SHU
3% RC / CRC ( Related Capsaicynoids )
Ponieważ ja ostatnio nie tylko odpuściłem sobie troszkę psikanie ale i jakoś ani nie mam komu a kłopotów z awanturami nie mam i źli ludzie mnie omijają więc pozostaje ochotnik , jednak zawsze twierdziłem że próby z ochotnikami - z realem - mają niewiele wspólnego , bo wszystko jest pod kontrolą , nie ma presji , elementu zaskoczenia i nikt nie wywala ci całej puchy na japę a w przerwach w sypaniu , częstuje butem albo batonem , albo jednym i drugim ciągle dosypując gazem odruchowo szukając kolejnej puszki w kieszeni aby powtórzyć zabawę od początku ze świeżutką puchą HE HE ( jeszcze mocniejszego środka niż ten którym dostałeś na początku - w miarę możliwości oczywiście )
cizzia
ps. mam nadzieję że uda się nam rozwiać w najbliższym czasie wszelkie wątpliwości a na Vortalu pojawia się jakieś relacje ...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Cizzia, kiedy dostawa nowych miotaczy? Wiadomo coś o menu?
Napisano Ponad rok temu
cizzia
ps. no i co do Foxa to od zawsze gwarancja obejmowała 2 lata od daty produkcji a nie 3 jak teraz w hot sprayu i nie było to zalecenia ale informacja na stronie producenta o czasie przydatności która stricte odnosiła się do formuły 5.3 , czyżby się to zmieniło ? musze wejść na foxa poczytać ...
W roku 1988 powstały pierwsze sklepy z bronią . Zaczęła obowiązywać ustawa Wilczka o swobodzie działalności gospodarczej, czyli to co jest niezabronione jest dozwolone. A żadne przepisy wtedy nie ograniczały posiadania miotaczy gazu w żadnej postaci przez cywili ówczesna ustawa o broni i amunicji regulowała jednocześnie sprzedaż i posiadanie tylko i wyłącznie broni palnej. W tym stanie prawnym posiadanie oraz sprzedaż RMG 75 oraz wszystkich innych miotaczy nawet plecakowych była prawnie dozwolona. Co ty możesz pamiętać ile miałeś lat 1990 roku.
tere fere ... prawda jest taka że spróbował byś mieć w PRL-u coś takiego jak miotacz jako cywil, to nieważne czy prawo pozwalało czy nie wpierdol miałeś murowany , do tego konfiskatę jak nie poważniejsze kłopoty , zresztą tak jest poniekąd do dziś bo niewielu policjantów szczególnie z poza miasta wie jak klasyfikować posiadanie i użycie takiego środka - a jak nie wiadomo co zrobić to należy zabrać , no i że prawo zezwala to nie znaczy że wyhaczyć spotkania z sędzią nie można , bo jak się chce psa uderzyć to kij się zawsze znajdzie !
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak na szybko:
jak się 2 tygodnie temu posmarowałem greenem pod oczami (bardzo mała ilość, niewidoczna w zasadzie na palcu, btw- barwnik rzeczywiście do dupy) to piekło nic nie słabiej niż sabre, za to zaczęło działać bardzo szybko, szybciej niż w przypadku innych miotaczy, z których dotąd tylko takie na oleju miałem) i piekło równie długo, efekt znacznie lepszy niż w rsg i w STARYM waltherze (tj. jeszcze tym nie od sabre). I wg mnie wyraźnie mocniejszy niż Fox 5.3.
Na mnie akurat mean green zrobił pozytywne wrażenie. Przy UDAPie na języku wszystko wydaje się słabe
Panowie - TO TYLKO SUBIEKTYWNE ODCZUCIA PO "ORGANOLEPTYCZNYCH" TESTACH, ZALEŻNE OD WIELU CZYNNIKÓW. Test skuteczności jest jeden - określona w czasie dawka na twarz tego samego ochotnika, najlepiej w kilkudniowych odstepach żeby się efekty nie nakładały. Tylko kto się podejmie?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Megasmig, może mieliście jakąś podróbę
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Sprawdzony gaz pieprzowy
- Ponad rok temu
-
Najlepszy gaz do obrony
- Ponad rok temu
-
Gaz a okulary
- Ponad rok temu
-
Paraliator, gaz czy może jeszcze coś innego?
- Ponad rok temu
-
Gaz firemaster
- Ponad rok temu
-
Czy gaz używany przez policje zawiera alkochol ?
- Ponad rok temu
-
ABC gazów pieprzowych
- Ponad rok temu
-
Gaz pieprzowy KO.
- Ponad rok temu
-
Jaki gaz na kemping?
- Ponad rok temu
-
Pistolety Gazowe..