woda w kolanie?
Napisano Ponad rok temu
budze sie dzis rano i widze ze wyraznie lewe kolano z lewej strony ma taka jakby luzna torbiel, na samym kolanie z przodu i na zewnatrz. Mialem to kolano lekko stluczone chyba ostatnio ale tej opuchlizny nie zauwazylem wczesniej. Od tygodnia nie bylem na treningu - przeziebienie.
Mam nomalny zakres ruchu w stawie, nic mnie nie boli, kiedy to uciskam tez zadnego bolu.
Zastanawiam sie w zwiazku z tym czy isc do lekarza czy poczekac kilka dni i zobaczyc.
Napisano Ponad rok temu
Bądź mężczyzną! Mężczyźni nie chodzą do lekarza z byle chorobą i dlatego też żyją krócej niż kobiety.Zastanawiam sie w zwiazku z tym czy isc do lekarza czy poczekac kilka dni i zobaczyc.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mi widze po 1 dniu zmniejszylo sie, poczekam do srody, jak sie nie rozejdzie to lekarz. O dziwo nic m,nie nie boli i mam pelny zakres ruchu w stawie
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Mieliscie racje jak zobaczylem ile tego zeszlo to nie sadze zeby jakos szybko sobie z tym organizm poradzil.
Oprocz tego pelny zakres ruchu w stawie wiec za tydzien moge wracac na trening o ile RTG nic nie wykaze.
Przyczyna bylo przypuszczalnie mocne uderzenie w kolano.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
popełniasz zasadniczy błąd- dokonujesz projekcji własnego stosunku do twojego ciała i zdrowia na niezainteresowaną osobe. może lepiej przyjąc do wiadomości, że lekarz traktuje cię jak ekspedientka obsłużonego klienta.
Napisano Ponad rok temu
z 2 strony troche sie boje takiej sytuacji jaka jest czesto z mechanikiem samochodowym, ktory tak naprawia zeby nigdy nie powiedziec ze wszystko naprawione:)może lepiej przyjąc do wiadomości, że lekarz traktuje cię jak ekspedientka obsłużonego klienta.
W tej chwili mam pelny zakres ruchu, nic mnie nie boli a po opuchliznie prawie nie ma sladu, nie wiem czy jest sens sie scierac (pun intended!) z tym dalej.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
za bezsensowne wpisy włosów nie sprzeda się tutaj ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Instytut Kettlebell Sport Polska - Treningi
- Ponad rok temu
-
Skręcenie stawu skokowego a treningi SW
- Ponad rok temu
-
ZERWANIE PRZEDNIEGO WIĘZADŁA ACL
- Ponad rok temu
-
Maść na stłuczenia.
- Ponad rok temu
-
Otylosc
- Ponad rok temu
-
Kolagen i glukozamina - wiarygodność
- Ponad rok temu
-
Szkła kontaktowe w SW
- Ponad rok temu
-
II Półmaraton Chmielakowy
- Ponad rok temu
-
Czym się różni trening parterowca od treningu stójki?
- Ponad rok temu
-
Nie możność regulacji tkanki tłuszczowej przy pomocy diety
- Ponad rok temu