buty
Napisano Ponad rok temu
Myślę, że zapytam się 'u Was' bo chodzi mi o buty kwon. Przymierzam się, aby takowe nabyć.
1. Mam pytanie co do trwałości i wygody oraz czy warto inwestować w droższy model, czym sie różnią te dużo droższe od podstawowego modelu za 99zł (w praktyce)
2. Czy w Polsce dostępne są buty adidasa do ćwiczeń na sali?
3. Czy są takie buty jak kwon, adidas ale z przeznaczeniem na dwór?
Napisano Ponad rok temu
Jeśli chodzi o buty Adidasa to Taeyang sprowadza musisz do niego zagadać. A firmy takie jak Kwon raczej nie produkują obuwia "wyjściowego" . Ale w 90 % sklepów obuwniczych znajdziesz buty męskie białe które są do złudzenia podobne do tych od Tkd . Pozdr.
Napisano Ponad rok temu
2. Buty Adidasa do taekwondo sa sprzedawane w sklepach sieci Deichmann.
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Aha i jeszcze jedno - wszystkie te buciki mają b. wyraźnie zaznaczone że sa tylko do ćwiczeń na salę. A co złego jakby się w nich wybiegło na polankę? Poza tym, że kolor biały przestanie być biały
Czy jest tego jakieś realne uzasadnienie (szybsze zużycie?)
Napisano Ponad rok temu
A co do trenowania na zewnątrz - no cóż, myslę, że zużycie będzie szybsze, bo i podeszwa zapewne nie jest przystosowana do twardszych i bardziej niebezpiecznych podłoży (kamyki, asfalt itp.).
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jeśli kupujesz buty to koniecznie sprawdź ich przyczepność żebyś się nie ślizgał na sali, wielu kumpli ma kwon (te z niższej półki) i mają spore problemy na parkiecie
8O 8O 8O
Jak to ślizgać : / Kurde przecież to są buty przystosowane do ćwiczeń na sali...
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
czyli wyjscia w sumie sa dwa, albo inwestowac w lekko gejowskie paputki z deichmann-a ktore tak czy inaczej dobrze sie trzymaja na parkiecie, ale za to sa tylko male rozmiary albo uzbierac jakies wieksze sianko i zafundowac sobie cos leprzego z sang moo sa albo cos w tym stylu.
a co do kwona... widzialem u kumpli jakie Premier Plus sa... :?
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Gizmo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Otoz rozwaliły mi sie buty (nike- zwykłe halówki za 150zł), które wytrzyamły ponad dwa lata, trenigni, oboz TKD lekcje W-f i nawet na poczatku wyjsc sie w nich dało. Powiedzcie prosze o tych butach w Deichmannie... bo dzis byłem i chciałem kupic, jedyne co znalazłem to halówki za 100 zeta Vicotisuy czy jakos tak... ale to chyba nie było to...
Mozecie podac firme, model i cene tych butów do TKD w Deichmannie ?
Z góry dzieki - Struś
Napisano Ponad rok temu
Moge polecić kwon. Mam te najtańsze i są ok
Napisano Ponad rok temu
Kiedyś chodziłem w zwykłych tenisówkach, ale było gorzej - też robiły się bąble od wilgoci.
Odkąd założyłem odwrotnie ściągacze, to właściwie problemy znikły.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
roznice w egzminach.
- Ponad rok temu
-
Zmiana nazwy...
- Ponad rok temu
-
promocje na wyzsze stopnie- wrazenia z egzminow itd.
- Ponad rok temu
-
uklad chon - ji
- Ponad rok temu
-
zale
- Ponad rok temu
-
Poszukujemy
- Ponad rok temu
-
Czy jest jakaś sekcja Taekwondo w okolicy Gliwic?
- Ponad rok temu
-
Zawody na żywo
- Ponad rok temu
-
MP - Wieluń
- Ponad rok temu
-
tekst o tkd
- Ponad rok temu