Skocz do zawartości


TheToster

Rejestracja: Ponad rok temu
Poza forum Ostatnio: Ponad rok temu
-----

Moje posty

W temacie: Oliwa z oliwek

Ponad rok temu

Właśnie ten artykuł spowodował, że mam wątpliwości (miałem). Przeczytałem mniej pobieżnie i zorientowałem się, iż nie przeczytałem do końca ;) Dzięki :D

A zatem dlaczego każdy przekonuje nas o korzyściach płynących ze stosowania oliwy z oliwek do smażenia? Powód jest jeden – to zdrowe, pod warunkiem, że jest to oliwka rafinowana.


W temacie: Oliwa z oliwek

Ponad rok temu

Przeczytałem część artykuł i było tam, żeby oliwe z oliwek/olej dodawać po zakończeniu obróbki termicznej. Mam rozumieć, iż smażenie wykorzystując oliwe z oliwek jest niezdrowe/równoważne ze smażeniem na oleju ?


Forum: 2002 : 2003 : 2004 : 2005 : 2006 : 2007 : 2008 : 2009 : 2010 : 2011 : 2012 : 2013 : 2014 : 2015 : 2016 : 2017 : 2018 : 2019 : 2020 : 2021 : 2022 : 2023 : 2024