Często spotykam w opisach, że nóż jest dobrze wyważony. Czy ktoś z doświadczonych kolegów mógłby wyjaśnić co to znaczy? Chodzi mi m.in. o odpowiedź na pytania:
1) Co to znaczy dobre wyważenie noża?
2) Czy jest to właściwość uniwersalna, czy też zależy od rodzaju noża?
3) Gdzie powinien znajdować się środek ciężkości noża?
4) Czy w ramach "tuningu" można poprawić wyważenie posiadanego noża poprzez np. dociążenie (odciążenie) rękojeści?
Pozdr. Andrzej
-
Jakie feromony moglibyście polecić?
- 2 tygodni temu
-
Tabletki Penilarge
- Miesiąc temu
-
Brak ochoty na seks po treningu
- Miesiąc temu
-
Witam wszystkich
- Miesiąc temu
-
Meltamin - Odchudzanie
- Miesiąc temu
-
Suplementy Zdrowia i Urody
- 2 miesiące temu
-
Suplementy Zdrowia i Urody
- 2 miesiące temu
-
Nicotinon - Pozbywanie sie Palenia
- 2 miesiące temu
-
Zdalna księgowość dla małej firmy.
- 4 miesiące temu
-
Najlepsza kawa w Olsztynie - gdzie?
- 4 miesiące temu