dobry temat... ja akurat co można wyczytać z moich postów lubię sobie łączyć ser biały z białkiem i zastanawiałem sie nad połączeniem sera z białkiem ale w smaku takim, żeby było na ostro np. przepis:
-2 x 250g sery białe półtłuste, albo chude
-2 x serek topiony Gouda, czy Edamski
-2-6 ząbków czosnku
-śmietana 30% Słodka
-przyprawy (uwaga z solą, serki dają smak, próbować przy blenowaniu na bieżąco i przyprawiać)
+blender...
-potem po blendowaniu można też dodać cebulke drobno posiekaną, mięsko, makaron i wsio co tylko dusza zapragnie
Zamiast czosnku można dać np. 3 x sos pieczarkowy, ale rozpuszczony w mniejszej ilości wody niż na opakowaniu napisane, albo coś jeszcze innego PROPONUJCIE!...
Taki KREM czosnkowy, czy pieczarkowy jest zajebisty do hamburgerów czy też ogólnie do mięska, kurczaka itd sałaty pomidorów, zamiast majonezu polecam...