Mnie zaciekawiło coś innego, czy warto jeść kości. Często gotuję kurczaka bardzo długo tak że kości stają się miekkie i można je łatwo pogryźć, podobnie przy pieczeniu. Z większych kości zjadam boki i wysysam środek a np. te kosteczki drobne takie kwadratowe chrupię. Jak myślicie czy ma to jakieś wartości odżywcze.
-
Sposoby na zespół suchego oka
- Wczoraj
-
Unsurpassed Сasual Dating - Real-life Girls
- 2 tygodni temu
-
Optimal Сasual Dating - Verified Maidens
- 2 tygodni temu
-
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Maidens
- 2 tygodni temu
-
Premier Сasual Dating - Real-life Females
- 2 tygodni temu
-
-
-
Obróbka metali w praktyce
- Miesiąc temu
-
Gold Revive - krem na zmarszczki
- Miesiąc temu
-
Gold Revive - krem na zmarszczki
- Miesiąc temu