Mnie zaciekawiło coś innego, czy warto jeść kości. Często gotuję kurczaka bardzo długo tak że kości stają się miekkie i można je łatwo pogryźć, podobnie przy pieczeniu. Z większych kości zjadam boki i wysysam środek a np. te kosteczki drobne takie kwadratowe chrupię. Jak myślicie czy ma to jakieś wartości odżywcze.
FaceBook
-
Jak poprawić naturalnie potencję?
- Miesiąc temu
-
Ona straciła ochotę na seks
- 2 miesiące temu
-
Zapraszam na Oficialna strone
- 3 miesiące temu
-
Witam was Serdecznie
- 3 miesiące temu
-
Jakie feromony moglibyście polecić?
- 5 miesięcy temu
-
Tabletki Penilarge
- 5 miesięcy temu
-
Brak ochoty na seks po treningu
- 5 miesięcy temu
-
Witam wszystkich
- 5 miesięcy temu
-
Meltamin - Odchudzanie
- 5 miesięcy temu
-
Suplementy Zdrowia i Urody
- 6 miesięcy temu