-Chris Weidman pokonał Anderson Silva by Knockout (Punches, 2nd Round)
-Frankie Edgar pokonał Charles Oliveira by Unanimous (30-27, 29-28, 30-27)
-Tim Kennedy pokonał Roger Gracie by Unanimous Decision (30-27, 30-27, 29-28)
-Cub Swanson pokonał Denis Siver by TKO (Punches, 3rd Round, 2:24)
-Mark Munoz pokonał Tim Boetsch by Unanimous Decision (30-26, 30-27, 29-28)
Preliminary Card (Live on FX, 8 p.m. ET)
-Andrew Craig pokonał Chris Leben by Split Decision (29-28, 28-29, 30-27)
-Norman Parke pokonał Kazuki Tokudome by Unanimous Decision (30-27, 30-27, 29-28)
-Edson Barboza pokonał Rafaello Oliveira by TKO (Kicks, 2nd Round, 1:44)
-Gabriel Gonzaga pokonał Dave Herman by TKO (Punches, 1st Round, 0:17)
Preliminary Card (Live on Facebook, 7 p.m. ET)
-Brian Melancon pokonał Seth Baczynski by KO (Punches, 1st Round, 4:59)
-Mike Pierce pokonał David Mitchell by TKO (Punches, 2nd Round, 2:55
UFC 162
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Podobnie Edgar z Oliveirą
Innych walk jeszcze nie widziałem.
Napisano Ponad rok temu
Uważam że spider jest fenomenalnym zawodnikiem ale dawno się tak nie cieszyłem jak po tym nokaucie.
Nie bardzo da się go lubić jak w ten sposób podchodzi do walki.
Munoz zniszczył Boetsch-a a szkoda bo pierwsza runda była naprawdę fajna.
Frankie zasłużenie wygrał w swoim stylu - szybkością i kondycją.
Roger niestety nie ma czego szukać w UFC moim zdaniem, w ogóle z jego dynamiką nie wiem czy ma czego szukać w MMA na wyższym poziomie. Pod koniec walki miał zdaje się 16 trafionych uderzeń rękoma, na jakieś 100 przeciwnika :-/ przy jego przewadze zasięgu raczej tak być nie powinno. Swoją drogą narożnik Rogera też był dość dziwny, nikt nie rozluźniał mu rąk a po pierwszej rundzie musiał być spięty jak cholera, rozcięcia i krew ścierane koszulką, generalnie wyglądało to na amatorkę ...
Cub pięknie zawalczył z Siver-em, chodź w pierwszej rundzie po sprowadzeniu Sivera było bardzo ciepło.
Edson jest straszny, te lowkicki masakra
Napisano Ponad rok temu
ciezko sie nie zgodzic, obejrzalem wczoraj to 2 raz (rogera i silve) , wydaje mi sie ze Silva mial ogromna przewage w timingu i szybkosc, po porstu sie nacial - i dobrze.
Troche mnie smiesza te wywiady z kolesiem tuz po walce, pytanie sie Silvy o jakies plany karierowe kiedy kilka minut wczesniej stracil przytomnosc to paranoja:) Mysle ze bedzie rematch na bank:)
Nie skreslalbym jeszcze Rogera, wowi sie tez ze za bardzo zbil wage do UFC, wygladal jak kartka papieru. Troche tez bylo widac jak zle mistrzostwo w gi sie przeklada na zasady MMA bez gi, mam nadzieje ze UFC da mu jeszcze szanse i sie lepiej przygotuje.
Napisano Ponad rok temu
Nie skreslalbym jeszcze Rogera, wowi sie tez ze za bardzo zbil wage do UFC, wygladal jak kartka papieru. Troche tez bylo widac jak zle mistrzostwo w gi sie przeklada na zasady MMA bez gi, mam nadzieje ze UFC da mu jeszcze szanse i sie lepiej przygotuje.
ja rozumiem, jakby to była pierwsza walka Rogera w MW, ale on tam walczy od roku, więc bliżej mi do zdania Jerza.
a co do Andka - zdaje mi się, że to faktycznie jego sposób na wejście do głowy przeciwnika. Z Belfortem sobie na tyle nie pozwalał, tu myślał, że ma większą przewagę w stójce. Pomimo tego, że cymbała nie lubię to nie uważam, że można jego zachowanie nazwać zwykłym pajacowaniem.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
UFC 165 i kolejny Polak
- Ponad rok temu
-
Szczegóły kontraktów UFC ujawnione
- Ponad rok temu
-
MMA Attack 3 wyniki na żywo
- Ponad rok temu