Wawrzyk vs. Povetkin już w ten weekend
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Reklamowanie tej walki jako "walka o mistrzostwo świata" no szlag mnie trafia jak nawet na bokserskich portalach pisze się w ten sposób. Jak już to walka o pas wicemistrza - śmiać mi się chce z panów z WBA niedługo wszyscy będą mistrzami czegoś tam. Nawet Szpila jest mistrzem świata, w końcu pas WBC Baltic Silver zobowiązuje.
2. Pieprzą eksperci, że szanse są, że w boksie nic nie wiadomo, prawda to. Ale dam sobie jaja uciąć, a są bezcenne, że Sasza wybrał cycusia żeby dla podniesienia morale obić gościa o dobrych warunkach, nie ryzykując za dużo. Będzie co do promo przed Kliczko (Mistrzem Świata) wrzucić.
3. PPV za Wawrzyka z Powietkiniem - 40 zł no ochujeli - przecież normalny człowiek co boksu nie ogląda ,poza Szpilą i Adamkiem może, to się z reklam dowie, że jest ktoś taki jak Powietkin o Wawrzyku nie mówiąc. Jeśli ktoś z Was interesuje się boksem, nich rozwiąże zagadkę bez patrzenia w boxrec:
Jak się nazywał ostatni przeciwnik Wawrzyka ? I niech im bokiem to PPV wyjdzie.
Napisano Ponad rok temu
1. W latach 90-tych liczyły się cztery organizacje WBC, IBF, WBA w Stanach i WBO w Europie (o ile nic nie pochrzaniłem) więc WBA to nie jest jakiś tam sobie pas równy rangą pasowi mistrza świata państw nadbałtyckich itp.
2. Jeśli chodzi o rywala jest napewno tak jak mówisz Saszka wybrał Andrzeja by za bardzo się nie spocić przed konfrontacją z Kliczką (i oby się przeliczył w tym swoim wyborze).
3. PPV jak ppv też mnie wkurwia, ze płacisz za abonament, za kablówkę i jeszcze za ppv. Ale na upartego jak zebrać się w kilku kumpli to koszt się obniży więc jakiegoś tam dramatu nie ma ale też jestem przeciw.
BTW. Ostatni był zdaje sie Hawkins ale fakt faktem jest, ze najbardziej znane nazwisko z przeciwników to Najman (któremu też Andrzej jako 18latek zafundował klasyczny łomot w stylu nieporównywalnym do cyrków z Pudźkiem, Saletą czy Koksem) Z tym, ze ciężko mieć tu żale do Wawrzyka bo to dobry chłopak jest i solidny pięściarz tylko strasznie źle prowadzony przez jego promo i podatny na kontuzje co mu przerywa karierę (Szpila że nie może sie skontuzjować to idzie pierdzieć) a ten co chwila coś wyłapuje. Na moje powinien on machnąć na to wszytsko łapą i zrobić to co zrobił Masternak.
Napisano Ponad rok temu
Z tymi pasami to chodzi mi o taka sytuację (hipotetyczną):
Władimir obija Saszę i superchampion WBA zdobywa pas WBA Regular
odnoście walki Wawrzyk - Najman - heh piękne KO, zwłaszcza że Najman jak to on musiał swoje powiedzieć przed walką to była walka o Mistrza Polski chyba i wtedy widziałem w Andrzeju b.duży potencjał, myślę że mistrzostwo europy spokojnie jest w jego zasięgu.
Swoją drogą iść w ślady Adamka i Mastera -> do promotorów, którzy mają kasę to dobra rada dla wszystkich naszych bokserów.
Napisano Ponad rok temu
A szkoda bo mógł spróbować powalczyć.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niestety po szybkim wylądowaniu na deskach, Wawrzyk chyba przestraszył się przeciwnika i stracił wiarę w siebie.
A szkoda bo mógł spróbować powalczyć.
Spróbować to i ja mógłbym powalczyć,ale chyba nie o to chodzi.Hmm,chociaż...Wiadomo ile Wawrzyk wziął za walkę? Jak się ustawił tą walką to czemu nie,i tak wielkiej przyszłości mu nie wróżyłem,a na polskie podwórko i walki "Wojaka" to chłopak się nadaje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Wybacz. Ale napisałem swojego posta po walce, podczas gdy wszystko było jasne i ankieta straciła sens. Ale oczywiście na przyszłość będę się stosował do tej reguły.Nie spojlerujemy ...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Lista ważnych wydarzeń boks/mma na kwiecień
- Ponad rok temu
-
Coś jest nie tak
- Ponad rok temu
-
Blog zawodnika trenującego w Tajlandii
- Ponad rok temu
-
Marcin Parcheta Mistrzem Świata Pro Am w Tajlandii!
- Ponad rok temu
-
Makowski i Sokolowski w Total Carnage 3 (Australia)
- Ponad rok temu
-
buty bokserskie
- Ponad rok temu
-
Shido- Liga XIX Edycja + Mini Shido- Liga
- Ponad rok temu
-
Ramon Dekkers R.I.P
- Ponad rok temu
-
Obóz treningowy w Tajlandii na wyspie KOH Samui (Lamai Camp)
- Ponad rok temu
-
Informacje - Niezrzeszony, Badania, Zawody co i jak?
- Ponad rok temu