Osoby mieszkajace w woj. Podarpackim,Lubelskim
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o ceny na ukrainie to nie wiem ale wiem ze ukraincy sprzedaja rope po 3.50 jak sie dobrze zagada to nawet i po 3.20 da rade kupic a co do fajek to clasici chodza po 4zl ale to wszystko juz sprowadzone bo napewno na samej ukrainie bedzie jeszcze taniej. Swego czasu jak bylem to LM linki byky w granicach 2.20 zl ogolnie szlugi mozna bylo kupic wgranicach 2zl ale kto pali to wiem ze LM ukrainskie to syfMam pytanie do osob mieszkajacych w wojewodztwie Podkarpackim lub Lubelskim. Jakie są obecnie ceny papierosow i paliwa na Ukrainie? Jesli ktos ma jakies pojecie na ten temat prosze o odpowiedz
Napisano Ponad rok temu
Jezeli chodzi o ceny na ukrainie to nie wiem ale wiem ze ukraincy sprzedaja rope po 3.50 jak sie dobrze zagada to nawet i po 3.20 da rade kupic a co do fajek to clasici chodza po 4zl ale to wszystko juz sprowadzone bo napewno na samej ukrainie bedzie jeszcze taniej. Swego czasu jak bylem to LM linki byky w granicach 2.20 zl ogolnie szlugi mozna bylo kupic wgranicach 2zl ale kto pali to wiem ze LM ukrainskie to syf
OK dzieki.Jakie Ukrainskie fajki są w miare dobre? A moze ktos byl ostatnio na Ukrainie i zna dokladne ceny paliw?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Palilem LM i Marlboro i powiem ze to nie jest to samo co u nas smak inny takie bardziej sianowate. classici sa w miare dobre z tym ze tylko te niebieskie lighty niewiele gorsze niz vice roy'e wiec smialo mozna buchac natomiast czerwone sa kurewsko niedobre;p
A wiesz ile max mozesz przewiez fajak. Slyszalem ze kontrole sie zaostrzyly i mozna tylko dwie paczki i jeden bak paliwa dziennie? jak to ma sie w rzeczywistosci?
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
podam ci dokładne ceny pózniej bo mieszkam 30 km od granicy znajomi jeżdzą spytam i ci napiszę /
Wypytaj sie bardzo bys mi pomogl. Interesuje mnie jeszcze kwestia przepisow czy sa kontrole ile paliwa przewoze i czy w ciagu dnia mozna kilka razy obrocic.
Napisano Ponad rok temu
Tez cos wlasnie slyszalem ze kontrole sie zaostrzyly i teraz chyba cos kolo 2 paczek mozna jednorazowo przewiesc i 1l alko ale pewnosci nie mam wiec zbytnio sie tym nie sugeruj musialbym sie znajomego zapytac natomiast wiec ze jak on przewozi spirol i szlugi przez granice to dzieciom pod kurtki wsio wsadza bo podobno dzieci nie przeszukuja ale sam tego nie widzialem wiec tez pewnosci nie mam.A wiesz ile max mozesz przewiez fajak. Slyszalem ze kontrole sie zaostrzyly i mozna tylko dwie paczki i jeden bak paliwa dziennie? jak to ma sie w rzeczywistosci?
Napisano Ponad rok temu
'' Bądź bardziej ambitny kiedy cie nie docenili robisz to dla siebie nie dla tych debili ''
Napisano Ponad rok temu
Kazda informacja moze mi sie przydac.