Pomoc w pracy magisterskiej
Napisano Ponad rok temu
Utworzyłam ten temat, gdyż potrzebuję Waszej pomocy w badaniach do pracy magisterskiej. Pokusiłam się o temat związany ze sztukami walki, stąd w pierwszej kolejności zwracam się do Was.
Prośbę o wypełnienie kieruję nie tylko do tych, którzy aktualnie trenują aikido, karate lub taekwondo, ale również do tych, u których pojawiły się one jako epizod.
Poniżej zamieszczam linki do testów (aikido, karate, taekwon-do):
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jeśli kogoś będę interesowały wyniki mojego badania, to oczywiście chętnie się nimi podzielę, kiedy sama się już z nimi ogarnę
Nauczona doświadczeniem ostrzegam: BADANIE MA DUŻO PYTAŃ!! Za co jednocześnie wszystkich baaardzo przepraszam i tym bardziej dziękuję wytrwałym!
Pozdrawiam,
O.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
a cycki gdzie? bez cycków w poście niczego tu nie załatwisz.
Ekhm, to nie knajpa.
Napisano Ponad rok temu
Ostrzegam, że co najmniej 200 niezbyt zróżnicowanych pytań.Nauczona doświadczeniem ostrzegam: BADANIE MA DUŻO PYTAŃ!!
Co najmniej kwadrans klikania za darmo.
Napisano Ponad rok temu
Cycki masz w mięsnym za ladą z indyka lub kurczaka.a cycki gdzie? bez cycków w poście niczego tu nie załatwisz.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
O.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Też tak pomyślałem, ale to nie do końca działa jeśli pytań jest kilkaset a odpowiedzi w stylu:powtarzajace sie pytania sa specjalnie, jesli na to samo pytanie odpowiesz roznie, to Twoja ankieta laduje w koszu jako dzielo debila;p
1. nie dotyczy mnie to
2. dotyczy mnie to trochę
3. dotyczy mnie to umiarkowanie
4. dotyczy mnie to średnio
5. dotyczy mnie to częściowo
6. dotyczy mnie to
Napisano Ponad rok temu
Jeśli trenuję, to jak mam odpowiedzieć na to pytanie obowiązkowe, hmmmm?
Napisano Ponad rok temu
Pozdrawiam,
O.
Napisano Ponad rok temu
A tak poza tym to co studiujesz, skoro taka ankieta?
Napisano Ponad rok temu
Wyniki będą (mam nadzieję) do maja/czerwca. Jeśli ktoś ma ochotę się dowiedzieć co wyszło, to zapraszam na pw, a oczywiście będę przesyłać moje końcowe wnioski.
Studiuję psychologię, a temat wybrałam taki, żeby chociaż trochę w tym czego nie lubię, zbliżyć się do tego co budzi we mnie całkowicie przeciwne odczucia.
Pozdrawiam,
o.
Napisano Ponad rok temu
To znaczy, że nie lubisz sztuk walki a lubisz psychologię, czy na odwrót? Bo można różnie to interpretować.Studiuję psychologię, a temat wybrałam taki, żeby chociaż trochę w tym czego nie lubię, zbliżyć się do tego co budzi we mnie całkowicie przeciwne odczucia.
Swoją drogą, jeszcze co do ankiety - jej problem polega na tym, że samą formą zawęża krąg odbiorców do bardzo specyficznej grupy ludzi. Takich co mają OCD.
Napisano Ponad rok temu
temat wybrałam taki, żeby chociaż trochę w tym czego nie lubię, zbliżyć się do tego co budzi we mnie całkowicie przeciwne odczucia.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Warriors & Martial Artists Academy Worldwide
- Ponad rok temu
-
Sklep GARDA
- Ponad rok temu
-
ciepłe spodnie dresowe
- Ponad rok temu