bjj/no gi Wroclaw
Napisano Ponad rok temu
Moze sie tak zdazyc ze od Marca powrot do Wroclawia raczej na stale.
W zwiazku z tym powoli czas sie zaczac rozgladac za klubem:)
Macie swoje opinie i miejsca godne polecenia? Wyguglalem sobie kilka klubow ale interesuje mnie opina zywych ludzi - i uprzedzam pytanie - tak, przejde sie do kilku.
Odwiedzilem kilka szkol w UK z tego co na razie widzialem to chcialbym;
- odwrotnosc Gracie Barra
- podstawy, drille
- najchetniej grupe gdzie jest duzo kulania, tu gdzie cwicze teraz kazdy trening konczy sie 30 min open mat
i tyle, oprocz tego to co zwykle; malo ego jazd, normalnych ludzi ktorzy lubia porzadnie cwiczyc.
Napisano Ponad rok temu
Moze mialem zle doswiadczenia, ale ten klub gdzie bylem w odwiedziny to byla troche masowka, wielkie klasy, trening 1h wyliczony i wchodzi nastepna grupa, bylo to dosyc drogie - okolo 1,5 do 2x tego co brali w innych klubach.
Wlasnie wrocilem ze swojego treningu gdzie po normalnych zajeciach kolo 1.5 do 2h ludzie zostaja na macie i jeszcze sie kulaja ile kto chce itd, grupa jest duzo mniejsza, wszyscy sie znaja.
Nie ukrywam ze w Gracie Barra kilku ludzi bylo naprawde swietnych i powitali mnie bardzo milo, ale troche chyba poczulem ze zbyt duza masa ludzi sie tam przewala. Do tego widac ze to troche franchise - wszystko ologowane od stop do glow - troche nie moj klimat.
Natomiast przyznam ze kulalem sie tam z facetem co jakby chcial toby mnie zabil a zafundowal mi bardzo sympatyczny trening, sam trening byl prowadzony profesjonalnie. Troche nie moja bajka po prostu - ale mam znajomych co cwicza w Barra i sobie chwala.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Oprocz tego ze bede oldboyem za to o 10kg ciezszy niz przecietna.
Braci Golaszewskich pamietam jeszcze z obozu Taekwondo jak bylismy chyba w liceum i ich zdyskwalifikowali za zbyt mocny kontakt:)
To do zobaczenia za jakis czas.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Akademia Sarmatia - nowe zapisy
- Ponad rok temu
-
wolna mata jako 3 trening w tygodniu
- Ponad rok temu
-
METAMORIS PRO - turniej BJJ bez punktów
- Ponad rok temu
-
IV Puchar Wielkopolski BJJ oraz Amatorski Turniej MMA
- Ponad rok temu
-
Pierwszy Podziemny Puchar Polski w brazylijskim jiu jitsu
- Ponad rok temu
-
ochraniacze na łokcie
- Ponad rok temu
-
Shido Liga XVIII Edycja Łódź
- Ponad rok temu
-
I Turniej Brazylijskiego Jiu-jitsu o Puchar Wójta Gminy Trn.
- Ponad rok temu
-
BJJ w Wilanowie
- Ponad rok temu
-
Mistrz Białorusi Sambo prowadzi treningi w Warszawie
- Ponad rok temu