Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Poznałem Michela Erba stosunkowo niedawno (kilka stazy temu) i... jego czyste, geometryczne wręcz aikido zainspirowało mnie do eksploracji terenów jeszcze niedokładnie do tej pory przeanalizowanych, tj. np. osi obrotów, kątów przyłożenia, liniowości technik etc., a także tzw. szczerości ataku.Voivod na twoim poziomie to powinienes byc juz swiadomy jakie aspekty cwiczysz i z kim, a nie wciskac jakies pseutofilozoficzne ogolniki ktore nic nie znacza
Ty jestes stary i doswiadczony wyjadacz, masz wysoki stopien to sie nie wymigasz byle czym - pisz bez ogrodek, nawet jesli siedzsz aktualnie w ogrodku
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Facet generalnie może z góry założyć, że nie znajdzie idealnej partnerki. :twisted:Ty Voivoid teraz musisz uważać jak i o czym piszesz. Ten poziom (cokolwiek to znaczy - lol) do czegoś zobowiązuje. Stary i usuń ten podpis ze swojego profilu... jak długo można jeszcze szukać... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Zatem to:Ty Voivoid ... Stary i usuń ten podpis ze swojego profilu... jak długo można jeszcze szukać... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Stary i usuń ten podpis ze swojego profilu... jak długo można jeszcze szukać... ;-)
Napisano Ponad rok temu
Sebol - ot, te choćby [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] - mimo, że zamiast browaru mają tylko gorzelnię (też małą) - już kilka razy z przyjemnością "znajdowałem"... :twisted: :twisted: :twisted:Stary i usuń ten podpis ze swojego profilu... jak długo można jeszcze szukać... ;-)
Do skutku Sebolu, do skutku... ;-) Voivod trwaj dzielnie w swoich poszukiwaniach! Twój sukces da mi nadzieję![]()
Napisano Ponad rok temu
Chyba za dużo głosów w Twojej głowie...Przychodzi taki czas w życiu aikidoki, że zgodzi się z interlokutorem
Napisano Ponad rok temu
Tzw. "pamięciówa"?już kilka razy z przyjemnością "znajdowałem"... :twisted: :twisted: :twisted:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
No widzisz, dajesz radePoznałem Michela Erba stosunkowo niedawno (kilka stazy temu) i... jego czyste, geometryczne wręcz aikido zainspirowało mnie do eksploracji terenów jeszcze niedokładnie do tej pory przeanalizowanych, tj. np. osi obrotów, kątów przyłożenia, liniowości technik etc., a także tzw. szczerości ataku.
Poza tym robi tez Kashima Shin Ryu, które ćwiczymy sobie cyklicznie u nas pod okiem RWida...
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Zapomniałeś dodać "według mnie". Takie krótkie dwa słowa. Dlaczego? Ponieważ nie przypominam sobie, żebym upoważniał Cię wyrażania opinii również w moim imieniu.pan Erb, mowiac najogolniej, nie zachwyca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu