Plecak
Napisano Ponad rok temu
Dla wielu użytkowników, zwłaszcza profesjonalnych liczy się użytkowość plecaka - tutaj deuter potrafi wstrzelić się w niszę wytrzymałością i bardzo niską wagą.
Oakley - zapewniam cię, nie jest workiem z szelkami. Dla pewności, worek wygląda tak:
PS. 800pln za meindle - troche drogo jak za kawałek skóry ;-)
Napisano Ponad rok temu
wlasnie opchnalem moje HAIXy na allegroPowiedział to ten, co nosi meindle i haixy ;-)
co do plecaka - zalezy kto do czego go potrzebuje
ura napisal na poczatku ze ma byc to wytrzymaly plecak na rower do wpakowania tam duzej ilosci sprzetu, glownie treningowego.. wiec stad moj typ na Ortlieba, bo spelnia wszystkie wymagania.. a ze nie wyglada tak fajnie jak np Oakley? no coz - ja zawsze wolalem zeby cos bylo maksymalnie praktyczne, niz zeby wygladalo (i zeby nie kosztowalo worka pieniedzy).. ale kto co woli ;-)
Napisano Ponad rok temu
No i ok. Decyzja podjęta. Dzięki.deuter > osprey
Lepszy design, rozwiązania, materiały, bardziej wytrzymałe. Aczkolwiek nie mówię, że ospreye są złe.
Napisano Ponad rok temu
40-50l na codzien na rower?lol ;-) ja sie na 2 dni w góry w tyle pakuje
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Stary, ja mam serio dużo szmat na trening, do tego dochodzi ręcznik, klapki, kosmetyczka, zapakuje cos na obiad i mój survivalowy worek i moj 55 litrowy wolfgang jest wypchany na maksa Nie mówiąc o tym, że jakiś boks czy coś, gdzie trzeba wrzucić rękawice i nagolenniki i po zabawie.
Wierze ci - wiem jak moja torba na trening może być wypakowana.
Pomyśl o zakupie ręcznika z mikrofibry. Kupisz między 30-50pln a znacznie redukuje rozmiar i wagę.
Na siłke pakuje całą szafe Under Armoura, to jakieś 100l plecaka wychodzi.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
pfff. mam takom;
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
to jest samobieżne? a gdze ma otwory strzelnicze?
Ura, duża torbe lepiej kup i daruj sobie rower, a jak koniecznei musi być rower to musz być sakwy. pecak powyżej 40 na rowerze to już gehenna, a jeszcze jak naprawdę wypachany, to ja dizękuję
wiem co mówię bo jeżdze z plecakiem i namiotem na 2-3 dniowe wycieczki rowerem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
oczywiście fun jest jak plecak ma najwyzej 25 l
do moich celów ( bezdroża) sakwy się nie nadają. ale do miasta to super sprawa-wszyscy polecają sakwy corso
jesli koniecznie uparłes sie na plecak spróbój takich na deske snowboardową np "Drop"
są dośc pakowne w środku. bo turystycnze sa z reguły wąskie , co imho wyklucza je z zastosowań trenigowych
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
bo jednak tańszy niż Maxpeditiony, ale na zdjęciach wygląda nie gorzej :roll:
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Latarka (do roweru też)
- Ponad rok temu
-