NABÓR WRZESIEŃ 2012
Jak co roku startujemy na początku roku szkolnego. Treningi zaczynamy od 10 września (poniedziałek), tak aby uniknąć zamieszania związanego z rozpoczęciem roku szkolnego itd. … Zajęcia tak jak poprzednio odbywać będą się na obiektach CSR UP Lublin przy ul. Głębokiej 31, I-sze piętro (sala sportów walki).
Chciałbym aby od września ruszyła grupa początkująca ale mam świadomość że sobotnie treningi będą dla części z Was uciążliwe. Niestety nie jestem w stanie z przyczyn technicznych rozegrać tego inaczej. Poczekam na Wasze reakcje w tym temacie i jeżeli „uzbiera” się gromadka osób która poświęci swój czas wolny w sobotę aby potrenować – ja też pojawię się na sali! Było sporo zapytań w tamtym sezonie stąd pomysł na utworzenie kolejnej grupy z początkowym stażem treningowym.
Jak najszybciej zapisać się na zajęcia Muay-Thai do sekcji Pro Fighter?
1.Jeżeli akceptujesz cennik i regulamin – drukujesz i wypełniasz deklarację (osoba pełnoletnia bądź zgoda rodziców w przypadku juniorów)
wszystkie druki dostępne w załączniku maila(wysłane do zainteresowanych wpisanych do bazy)
2.Deklarujesz wstępnie mailowo swoje uczestnictwo na wybranym poziomie zaawansowania np.; Jan Kowalski – grupa początkująca (numer telefonu)
3.Przychodzisz na pierwszy trening zabierając wypełnioną deklarację i strój sportowy
HARMONOGRAM ZAJĘĆ :
Dodatkowo w nowym sezonie dla wszystkich członków sekcji Pro Fighter (Muay-Thai Lublin) zorganizowałem promocję na zajęcia na basenie. Każdorazowo w dniach (pon, wt, czw, pt) w godzinach 21:30-22:15 (czyli po treningu zasadniczym na sali sportów walki), klubowicze będą mogli skorzystać z pływalni na obiektach CSR UP Lublin za symboliczne 5 zł. Bilet wstępu będzie do zakupienia w kasie na parterze budynku. Potraktujcie to jako uzupełnienie bieżących treningów w sekcji. Jednorazowe wejście na basen za 5zł to dobra promocja, dlatego myślę że wszyscy chętnie z niej skorzystamy.
NABÓR WRZESIEŃ 2012 (MUAY THAI LUBLIN)
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
Brak odpowiedzi do tego tematu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Obóz treningowy we Francji - zapraszamy !
- Ponad rok temu
-
Obóz treningowy we Francji - zapraszamy !
- Ponad rok temu
-
Gumy treningowe
- Ponad rok temu
-
Jerzy Kulej nie żyje
- Ponad rok temu
-
Klitschko vs Thompson
- Ponad rok temu
-
Trening siłowo-dynamiczny Muay Thai do oceny
- Ponad rok temu
-
Fight Academy Szczecin - Kickboxing
- Ponad rok temu
-
Fight Academy Szczecin - wakacyjna promocja !!!
- Ponad rok temu
-
Sprzęt
- Ponad rok temu
-
Obóz Muay Thai/MMA
- Ponad rok temu