Warsztaty Aikido w Sopocie - 2 czerwca
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
na pewno przekombinowany, i dość sztuczny
ale czy w sumie pochwalny dla aikido, czy nie tez nie mam pewności...
za to czuję jakąś taka pychę aikidocką...
może mylę się we wszystkich odczuciach...
a co autor miał na myśli jeśli można zapytać?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A co tu, Bracie, rozumieć? Teks prosty jak czytanka z podstawówki. I równie głęboki... ;-)Widać nie rozumiesz tekstu.
Ale rozumiem, że początkujący doświadczają tego rodzaju emocji zwłaszcza, jak im się wodę z mózgu robi ( np. tekst o "niepodlegającej dyskusji kontroli" ).
Napisano Ponad rok temu
Przecież to nie ja pisałem tylko pewien gość ktory nie jest juz początkującym. Nikt na tym seminarium nie mowił o żadnej "niepodlegającej dyskusji kontroli" - tym samym nikt mu wody z mózgu nie robił. To są jego przemyślenia - tak jak każdy ma swoje własne. Jego własny punkt widzenia. Po to sie zakłada blogi wyobraź sobie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
widac nie, co raczyłem zasugerować na wstępie mojej wypowiedzi :-)Sie autora zapytaj. Widać nie rozumiesz tekstu. :nie:
Napisano Ponad rok temu
Tak, masz racje. Jestem strasznie przewrażliwiony na głupotę ludzką.Strasznie jesteś przewrażliwiony. Jak wrzucasz link na forum, to należy się liczyć z krytyką i ew. z nią dyskutować, a nie strzelać fochem.
Napisano Ponad rok temu
Aikido jest jedno ale Boksow jest wiele
Napisano Ponad rok temu
* Mr Smile –
– będę wdzięczny za rozwinięcie tematu, bo to ważna opinia.na pewno przekombinowany, i dość sztuczny
– jeśli wyszło trochę pysznie ;-) to sorki – nie miało. Pisanie to, jak widać, wcale nie taka prosta sprawa.jakąś taka pychę aikidocką...
– pytanie pokazuje, że czytelnik nie pasuje do tekstu albo tekst do czytelnika. Biorę więc winę na siebie i wyjaśniam: chodzi oczywiście o otwartość. O to, żeby nie zamykać się w swoim myśleniu, żeby mieć otwartą głowę, żeby dopuszczać inne rozwiązania.co autor miał na myśli
* Akihage – hmm... Może tak – zapraszam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pokontrolujemy się troszkę, a potem, przy piwie, pogadamy o kontrolach... ;-)
* Ninja – głupota jest jak choroba. A człowiekowi choremu raczej współczujemy i chcemy nieść pomoc niż przypierdalać za to, że jest chory. Więcej luzu
Napisano Ponad rok temu
------------------------------
Ale dalej tylko w kregu Aikido ? Lub za pomoca Aikido ?
Napisano Ponad rok temu
będę wdzięczny za rozwinięcie tematu, bo to ważna opinia.na pewno przekombinowany, i dość sztuczny.
nie ma co rozwijać, proste sprawy można opisać prosto, jednak aikidocy lubią prostym sprawom nadawac wielkie znaczenia i opisywac to jakos tak "przekombinowanie" :-)
nie m aproblemu, możesz pidać jak chcesz i jak umiesz przecież :-)jeśli wyszło trochę pysznie ;-) to sorki – nie miało. Pisanie to, jak widać, wcale nie taka prosta sprawa.jakąś taka pychę aikidocką...
Pytanie pokazuje że czytelnik nie zrozumiał intencji autora, lub,zeby watpliwosci w zrozumieniu nie bylo zwyczajnie pyta - tylko tyle, nie nadawaj temu znowu innych znaczeń bo wracamy do pkt 1...– pytanie pokazuje, że czytelnik nie pasuje do tekstu albo tekst do czytelnika.co autor miał na myśli
no i znowu pkt 1 :-)Biorę więc winę na siebie i wyjaśniam:
czyli prosta podstawowa sprawa, której i tak spora część nie chce tak naprawdę wdrożyc bo po co? hahahah :-)chodzi oczywiście o otwartość. O to, żeby nie zamykać się w swoim myśleniu, żeby mieć otwartą głowę, żeby dopuszczać inne rozwiązania.
w tym i Ninja... bo jak pisał "ma w dupie międzystylowe spotkania"
nie wywołuj wilka z lasu :-)do Akihage - hmm... Może tak – zapraszam [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]. Pokontrolujemy się troszkę, a potem, przy piwie, pogadamy o kontrolach... ;-)
do Ninja - głupota jest jak choroba. A człowiekowi choremu raczej współczujemy i chcemy nieść pomoc niż przypierdalać za to, że jest chory. Więcej luzu
no nie u Ninjy :-)
Napisano Ponad rok temu
Ja miedzystylowe? Człowieku, a co ostatnio zrobilem jak nie miedzystylowy. A co bede robił w listopadzie jak nie miedzystylowy...
To ze na Twoj staz nie przyjechalem to widocznie : raz że nie chcialem a dwa ze wyjezdzalem akurat do Paryza...
Poza tym znow nie pojąłeś kontekstu. Nie lubie mieszania tak jak Ty to robisz. Wole czyste aikido bez domieszek boksu czy czegośtam co obecnie robi Steven Seagal. Idziesz w jego ślady. Ja nie musze
Napisano Ponad rok temu
Natomiast dalsza cześć artykułu o treningach intersekcyjnych, daje radę ;-)
Napisano Ponad rok temu
Ja rozumiem. Może przeczytaj to pare razy. Ale ważna jest twa uwaga, że to Ty nie rozumiesz a nie tekst jest głupi.
Napisano Ponad rok temu
Tomasz , pieszczotliwie to ujmę bo Cię lubie - przestań pierdzielić
a dziękuję, tez Cie lubie, co nie zmienia faktu że nie oceniam Twoich wypowiedzi :-)
Ja miedzystylowe? Człowieku, a co ostatnio zrobilem jak nie miedzystylowy. A co bede robił w listopadzie jak nie miedzystylowy...
To ze na Twoj staz nie przyjechalem to widocznie : raz że nie chcialem a dwa ze wyjezdzalem akurat do Paryza...
nie chodzi o to co zrobiłeś, ale o to co napisałeś, że masz w tyłku takie staże, nie chce mi się szukać i cytować, ale chyba wiesz co pisałeś?
Poza tym znow nie pojąłeś kontekstu. Nie lubie mieszania tak jak Ty to robisz. Wole czyste aikido bez domieszek boksu czy czegośtam co obecnie robi Steven Seagal. Idziesz w jego ślady. Ja nie musze
Nie przeczę, że nie pojąłem, właśnie wręcz o tym mowa, a co to ma wspólnego z moim mieszaniem czy SS tego już nie rozumiem w ogóle...
w czyje ja idę ślady, trudno powiedzieć, ale żebyś to mógł określić musiałbyś ciut więcej potrenować, ne tylko Tissier aikido, bo tak są to tylko puste słowa które inni mogliby odebrać jako zaczepkę :-)
Ponadto proponuje abyś skupił się na dyskusji na temat tekstu ewentualnie mojego jego zrozumienia lub nie, a nie innych tematów, niebędących tematem tego tematu.
Napisano Ponad rok temu
kulą w płot kolego, bo Tissier aikido to już 4-ty "styl" jaki trenuję.ale żebyś to mógł określić musiałbyś ciut więcej potrenować, ne tylko Tissier aikido, bo tak są to tylko puste słowa które inni mogliby odebrać jako zaczepkę :-)
Mało jeszcze o mnie wiesz, ale nie sądze że sie dowiesz, bo nijak Ci to potrzebne
Nie ważne kolego. Wyszczególnij dokładniej proszę, czego nie rozumiesz w tekscie Deszczowego. Dla mnie jest on jasny jak słońce. Szczerze mowiac nie wiem czego tam można nie rozumieć
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
moze w powietrze :-)
malo wiem o Tobie ale licze ze niedlugo bede wiedzial wiecej, bo bedzie okazja :-)
czy mi to potrzebne, nie wiem Ninja, okaze sie, ale ogolnie lubie nowe doswiadczenia
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Allan Ruddock -poszukiwany film
- Ponad rok temu
-
Szanowna Redakcja na szerokich wodach :)
- Ponad rok temu
-
Staż - Fabrice Croizé 4dan Aikikai - 12-13.05.2012
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Hiromichi Nagano (7 Dan Yoshinkan Aikido)
- Ponad rok temu
-
Staż Wrocław
- Ponad rok temu
-
JAK TO JEST!?
- Ponad rok temu
-
Dariusz Bieńkowski 6 Dan, Sławomir Szewczyk 5 Dan
- Ponad rok temu
-
Wesołych :)
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Joe Thambu Shihanem (7 Dan)
- Ponad rok temu
-
I Śląskie wszechstylowe seminarium Aikido...
- Ponad rok temu