Legenda boksu w Polsce
Napisano Ponad rok temu
30 czerwca legenda boksu na emeryturze w Łodzi skrzyżuje rękawice z Cyganem, który jest teraz w okresie chyba najwyższej formy. Szkoda, że do walki z Polakiem dochodzi teraz a nie np. 15 lat temu z Michalczewskim ale i tak to pierwszy raz jak tej klasy pięściarz przyjeżdża do PL by walczyć. Oczywiście to nie jest ten sam Roy Jones co w altach 90tych ale to w dalszym ciągu jest Roy Jones, a Cygan jest w wieku kiedy bokserzy osiągają szczt swoich możliwości tak więc 30 czerwca zapowiada się ekscytująco.
Napisano Ponad rok temu
oczywiscie ciesze sie ze moze nasz zawalczyc z kims z duzym nazwiskiem, nawet jesli zdziadzialy juzten ktos deczko jest
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
30 czerwca legenda boksu na emeryturze w Łodzi skrzyżuje rękawice z Cyganem,
Eee,jakie skrzyżowanie rękawic? Wsadzą Cygana do paki przed walką jak Szpilę 3 lata temu na gali z Gołotą i tyle będzie z walki dwóchsetlecia;)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Roy Jones:
Kiedy zdecydowałem się przylecieć do Polski, nie miało znaczenia nazwisko rywala. Walczyłbym i z Kosteckim, i z Głażewskim, a nawet Gołotą. Jestem gotowy wygrać z każdym z nich, bez obaw wejdę do ringu. Odpowiadam za siebie, więc dbałem o przygotowanie jak najlepszej formy
(...)
Zdaję sobie sprawę, że pobyt w więzieniu jest ciężkim kawałkiem chleba. Ale nie zapominajmy, że boksowanie ze mną też nie należy do łatwiejszych. Nie zamierzam zapomnieć o Kosteckim, nie odwrócę się do niego plecami, dlatego jeśli to będzie możliwe, odwiedzę go w areszcie. Przecież to był mój pierwszy rywal, na niego się szykowałem
(...)
Przejdę na emeryturę dopiero, gdy zdobędę tytuł w kategorii junior ciężkiej. To jedyny pas, którego mi brakuje do kolekcji. Im wyzwanie bardziej niemożliwe, tym bardziej podchodzę do niego z ogromną wiarą.
(...)
- A dla każdego z polskich zawodników (spekuluje się o możliwej konfrontacji z czempionem federacji WBC Krzysztofem Włodarczykiem - PAP) walka ze mną jest szansą sprawdzenia się z pięściarzem z największej generacji
(...)
bowiązki w stacji HBO sprawiły, że podróżowałem z miasta do miasta, a w każdym z nich miałem zapewnione sparingi. To byli zawodnicy różni wagowo, stylowo. I dobrze, bo z kimkolwiek nie przyjdzie mi rywalizować w sobotę, nie będzie mi on straszny
(...)
Paweł Głażewski:
Wiem, z jaką legendą przyjdzie mi stoczyć bój. To moja walka życia, ale jestem pewny, że wygram. Roy wciąż ma szybkie ręce, ale nogi już te jak dawniej
Andrzej Wasilewski:
Czynimy nieludzkie starania, stosując procedury dozwolone prawem, ale najczęściej działające bardzo wolno. Raczej już pogodziliśmy się z faktem, że w sobotę nie zobaczymy Dawida w ringu, a przeciwnikiem Jonesa Jr. będzie Głażewski.
Napisano Ponad rok temu
Krzyśkowi chyba tabletki zaszkodziły. Jakoś nikt z obrońców Cygana nie bierze pod uwagę, iż nie siedzi on za niewinnośc czy pomyłkę sądu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym raczej zastanowił się jaki trzeba mieć sagan, żeby mając zadatki na niezłą karierę pakować się jeszcze w inne interesy.
Napisano Ponad rok temu
przypuszczam ,że wszyscy jego kumple z piaskownicy są jego wspólnikami w tych interesach.
to jest uklad towarzyski- nawet gdyby go nagle oświeciło jak Johna półtoravoltę w Fenomenie to i tak miałby problem z odmawianiem kumplom, którzy dzielą isę z nim pomysłami na zasadize- "nooo weeeź...pojedizemy tylko do łysego"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie rozumiecie trochę specyfiki takich środowisk.(...)
To teraz zostanie mistrzem świata ZK Warszawa Białołęka.
Co do transmisji to najlepiej poszukać na stronach z meczami na żywo.
Napisano Ponad rok temu
Dla społeczeństwa będzie lepiej jak szef grupy przestępczej będzie w celi, a nie na sali gimnastycznej.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Liga Muay Thai "Fight & Win"
- Ponad rok temu
-
MONGKOM MUAY THAI ŁÓDŹ INTRO
- Ponad rok temu
-
Gdzie można obejrzeć jakiś solidny kickboxing?
- Ponad rok temu
-
Tragedia
- Ponad rok temu
-
Felix Sturm vs Sebastian Zbik
- Ponad rok temu
-
Shido Liga XVII Edycja Łódź 12 maja
- Ponad rok temu
-
Sobota/niedziela-małe święto polskiego boksu