ezequiel
Napisano Ponad rok temu
teraz pytanie; za 4 razem chlopak zdazyl wlozyc dlonie pod moje przedramie kiedy mialem juz zapiete duszenie, docisnalem mocniej - poczerwienial na mordzie ale nie odklepal - potrzymalem go troche i przeszedlem do czegos innego, czy to byl blad?
Znaczy liczylem ze i tak zadziala bo po prostu ucisk nastapi jego wlasnymi dlonmi?
Napisano Ponad rok temu
Jest szansa żeby weszło a również jest szansa że nie
Moim zdaniem na treningu nie jest błędem przejście z nie do końca dobrze dopiętej techniki na inną i Ty i Kolega więcej się w takiej walce nauczycie. Raz na jakiś czas możesz sprawdzić czy coś takiego nie wejdzie, ale nawet na zawodach jest to ryzykowne bo przeciwnik może udawać, że jest w tarapatach a tak naprawdę jedynym rezultatem całej akcji będą spompowane twoje ręce
Napisano Ponad rok temu
O tym nie pomyslalem:)ale nawet na zawodach jest to ryzykowne bo przeciwnik może udawać, że jest w tarapatach a tak naprawdę jedynym rezultatem całej akcji będą spompowane twoje ręce
Zauwazylem tez, ( pewnie to tez sie zmienia z czasem ), ze potrafie na resztkach sil, technicznie walczyc o pozycje, zrobic przejscie itd. ale np. zeby juz skonczyc duszenie to musi mi zostac jakas resztka pary w piecu - to pewno byloby latwiejsze jakbym np. perfekcyjnie zalozyl ale to sie raczej mi tak czesto nie zdaza:)
ps. jak sie daje ludziom ze pomogl? - nie moge wyczaic?
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
ucieczka z rozplaszczonej polgary
- Ponad rok temu
-
Shido Liga XVII Edycja Łódź 12 maja
- Ponad rok temu
-
Grapler doskonaly
- Ponad rok temu