UNIBOS - "bojewyje zachwaty i łomajuszczije udary"
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji... zwłaszcza nóż mnie ciut zdziwił
Napisano Ponad rok temu
Ale to raczej wygląda jak Sistiema Ryabki niż Unibos. Ładnie zrobiony filmik.
Napisano Ponad rok temu
tak przy okazji... zwłaszcza nóż mnie ciut zdziwił
Bardzo dyplomatycznie
Tak jak napisał Death-wish, to jest Sistiema. W PASW łyknęli ją kilka lat temu i widać fascynacja nie zmalała.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
To popros zone/dziewczyne/kochanke zeby wziela kij od miotly i sie zamachnela na wysokosci twojego pasa a ty sie uchyliszale da się to jeść czt nie bardzo?
Ja sie nie znam na Systemie, sa tam fajen elementy ale mam wrazenie, ze na Zachodzie troche sie pogubili - nie wiem, moze Ryabko tak potrafi tego uzyc jak oni pokazuja ale mam pewne podejrzenie, ze on sie tak tego nie uczyl.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Aczkolwiek filmiki są profesjonalnie zrobione i bardzo przyjemnie je się ogląda, nienawidzę co prawda wschodniego patosu, ale na szczęście nie ma go tam dużo.
Napisano Ponad rok temu
Tu Vadim Starov legenda Systemy
A tu ten sam Vadim w non-cooperative
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Jednak pamietajcie, ze kazdy z tych panow umie przypierdolic, tylko niekoniecznie tym czego naucza.
Napisano Ponad rok temu
To jest produkt na Zachod. A na zachodzie wiemy co sie sprzedaje.
Chyba znalazłem niszę dla siebie. Będę sprzedawał magiczne różdżki do samoobrony. Potrzebuję paru rosłych chłopa do zmontwania materiału promocyjnego. Jacyś chętni?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nom, kiedyś widziałem jak Syc pisał na forum pasw coś w rodzaju "oberwałeś od kickboksera z mniejszym stażem bo ćwiczysz combat a nie walkę..." (to nie jest dosłowne brzmienie, ale sens był właśnie taki).A tu ten sam Vadim w non-cooperative
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Biegi i walenie kapucyna. Ale jakie 2 pozostale sa jeszcze potrzebne to nie wiem...Jakie 4 techniki, Które Opanujesz W Ciągu 5 minut, Spowodują, Że Nauczysz Się Skutecznej Samoobrony i Poczujesz Się Pewniej W Swoim Życiu?
Zgadzam sie z WARem to jest dla mnie takie troche zjawisko ze w tej chwili ludzie na zachodzie na Systemie nasladuja to gdzie Ryabko jest a nie to jak tam doszedl.
Do tego dochodzi cala ta oprawa z koszulkami pisanymi cyrylica i potem sie konczy tak ze spotykam w UK instruktora i ja wiem co on ma na koszulce a on nie.
Widac tez jak w Rosji sie zaczyna pojawiac taki caly wysyp czegos co dla mnie wyglada jak zlagodzone aikido ale za to instruktorzy w koszulkach w paski i spodniach moro...
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Israeli Krav Maga Wrocław
- Ponad rok temu
-
Street Boxing - filmik z "utwardzania"
- Ponad rok temu
-
Krav Maga Warszawa-GKMA
- Ponad rok temu
-
Obóz Krav Maga/ BJJ z MMA POZNAŃ-ZAKOPANE 2012
- Ponad rok temu
-
Współtwórca Krav Maga- Gabi Noah w Łodzi!
- Ponad rok temu
-
Global Krav Maga Academy- Łódź
- Ponad rok temu
-
Krav Maga Łódź- GKMA/ STC
- Ponad rok temu
-
Szkolenie Instruktorskie Sambo Combat
- Ponad rok temu
-
Jiu-sei-do