II Festiwal Sztuk Walk w ramach WOŚP
Napisano Ponad rok temu
Chciałbym zaprosić wszystkie zainteresowane osoby na II Festiwal Sztuk Walk w ramach WOŚP, który odbędzie się w Gliwicach- Sośnicy 7.01.2012r w Hali Widowiskowo Sportowej na ul. Sikorskiego 132. Wstęp bezpłatny. Festiwal organizują Wschodnio-Europejska Federacja Yoshinkan Aikido i Stowarzyszenie Wiosenny Wiatr. Więcej informacji na stronie [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Normalnie rok 2012 będzie rokiem renesansowym dla Yoshinkanu na tym forum, radzę szykować popcorn i soczki.
Mam nadzieję że festiwal odbędzie się i wypadnie tak profesjonalnie jak rok temu ;-)
Napisano Ponad rok temu
Wszystko jest dograne więc odbędzie się na pewno. Czy w tamtym roku wypadło to profesjonalnie, nie mnie to oceniać. Teraz jesteśmy dużo mocniejsi organizacyjnie niż chociażby rok temu a i doświadczeń więcej, no zobaczymy, miejmy nadzieję, że będzie jeszcze lepiej. W tym roku przygotowaliśmy kilka niespodzianek i nowości. Naszym zamiarem jest doprowadzić do cykliczności tego Festiwalu, tak by co roku móc pomagać dzieciakom.
Napisano Ponad rok temu
Trzymam kciuki za jutro!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
2012
- Ponad rok temu
-
Analiza filmu z O Sensei z 1935 roku
- Ponad rok temu
-
Mój nieoficjalny protest
- Ponad rok temu
-
Tenshin Shoden Katori Shinto Ryu
- Ponad rok temu
-
wybór bokena...
- Ponad rok temu
-
Obchody 15 lecia Aikido w Chorzowie, EFYA
- Ponad rok temu
-
Wesołych, Spokojnych Świąt Bożego Nrodzenia .....
- Ponad rok temu
-
pmasz 5dan
- Ponad rok temu
-
Zgrupowania z A. Sato Sensei (6 dan Aikikai) w 2012
- Ponad rok temu
-
Staż z Markiem Podolczyńskim 4 dan! Sopot 2012!
- Ponad rok temu