KSW 17 wyniki na zywo
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I zacznie się teraz pierdolenie znawców którzy dowiedzieli się o istnieniu MMA przy walce pudziana i tongo po......
Napisano Ponad rok temu
Co pudzian zrobił w pierwszej rundzie, co zrobił przez pierwszą połowę drugiej rundy? Thompson był mało skuteczny i słaby, mimo to przez większość walki obijał przeciwnika. Sorry ale na podstawie czegoś punkty powinny być przyznane, to że Pudzianowski końcówke rundy zdominował to zdecydowanie za mało na remis a co dopiero na zwycięstwo. Zresztą walić ten cyrk. Ważniejsza walka MamedaTo nie judo, nie wygrywasz samym trzymaniem pozycji. Pudzian chyba nawet więcej sprzedał(co prawda równie niegroźnych) tych młotków z dołu, niż ten "dominujący" Thompson.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Niech teraz Sapp przyjezdza do Pl i walczy z Pudzianem.
Wcale nie głupi pomysł.
Tyle że Sapp przegrywa teatralnie z każdym napotkanym przeciwnikiem w krajach gdzie MMA raczkuje jak Węgry.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obijał to się chyba na treningach. Trafił może dwoma prostymi. Prosty może i ładna, bokserska technika, ale to Pudzian wsadził więcej cepów i miały one bardziej wymierny efekt.mimo to przez większość walki obijał przeciwnika.
No cóż, w tym przypadku Mamed nie zostawił nam wielkiego pola do dyskusji.Ważniejsza walka Mameda
Napisano Ponad rok temu
A Pudzian pokazal niby lepsze MMA ???Pudzian byl lepszy technicznie ??? ,jego technika nie zmienia sie od 2 lat .Mnie decyzja nie zdziwiła. Anglik pokazał słabe MMA, Pudzilla był jednak lepszy technicznie, a że mniej się namachał to już inna sprawa.
Poza tym Pudzian to nie zawodnik MMA tylko KSW promotion style ;-) .Zenada .
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Chodziło mi o obijanie w parterze, skuteczne może nie było, ale było, natomiast pudzian leżał na ziemi i nic nie robił.Obijał to się chyba na treningach. Trafił może dwoma prostymi. Prosty może i ładna, bokserska technika
Napisano Ponad rok temu
Te jego ju noł bez przerwy... Greater Manchester lower class.
Co do Pudzilli to jednak jego ciosy były lepsze. Thompson liczył na to, że jakoś przetrwa i tyle. czas mu upłynie jak sobie poleży na przeciwniku na ziemi.
Napisano Ponad rok temu
W tej sytuacji warto by zasięgnąć rady aikidoków, ale myślę że w MMA chodzi właśnie o skuteczność. To tak jakbyś złapał kogoś za rękę w parterze, i tylko na podstawie tego twierdził, że to jest próba dojścia do kimury, tylko mało skuteczna. I że mają ci to zapunktować ofc.Chodziło mi o obijanie w parterze, skuteczne może nie było, ale było, natomiast pudzian leżał na ziemi i nic nie robił.
Napisano Ponad rok temu
O kurwa, Pudzian dał nawet dobrą walkę. 8O
I w sumie zasłużenie wygrał - dwa razy wstrząsnął Thomsonem, a ten w odpowiedzi miał tylko takedowny, z których jako takich nic raczej nie wynika i jakieś niegroźne poklepywanie z bocznej.
Umiesz oceniać MMA, czy zacząłeś oglądać od walki Saleta-Najman?
Napisano Ponad rok temu
Znów najdurniejsza walka wyzwoliła duży odzew.... szkoda na to czasu
Napisano Ponad rok temu
Niech teraz Sapp przyjezdza do Pl i walczy z Pudzianem.
Wcale nie głupi pomysł.
Tyle że Sapp przegrywa teatralnie z każdym napotkanym przeciwnikiem w krajach gdzie MMA raczkuje jak Węgry.
Zgadza sie.Pudzian go rozjedzie i bedzie nowa supergwiazda kSW
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
A ty?Umiesz oceniać MMA
Sorry, może po prostu jestem dzieckiem Pride, ale uważam że walki powinny być oceniane jako całość, bez liczenia punkcików co runda.
A patrząc na to z perspektywy całej walki: Pudzian przetrwał natarcie Thompsona i sam przeszedł do ofensywy, osiągając trochę lepsze efekty.
Napisano Ponad rok temu
Proszę Cię, jakbyś to nie oceniał walka dla DvD. Sprowadzał, uderzał, był aktywniejszy, zrobił rozcięcie przeciwnikowi. Nie rozumiem takich komentarzy. Może pudzkowi należy się zwycięstwo za to, że w ogóle wyszedł?? Czy za to, że łaskawie do USA pojechał. Nic nie zrobił. Nie umiał wykorzystać błędu DvD. Zawodnik wagi ciężkiej wkręcęciłby w ziemie przeciwnika mogąc go bezkarnie obijać a pudzek nawet oka DvD nie podbił.
Kyoku - miałem na myśli, że lepiej że mniejszy nieco dla niego samego, bo nie zmęczy sie po minucie. nie myślałem kompletnie o żadnym karacie.
Ok ;-) źle zrozumiałem. To pewnie z powodu emocji wywołanych decyzją sędziów ;-)
Mnie decyzja nie zdziwiła. Anglik pokazał słabe MMA, Pudzilla był jednak lepszy technicznie, a że mniej się namachał to już inna sprawa.
Co ma się dziać? Thompson zrobił małe widowisko i poszedł sobie obrażony, bo nikt nikt nie rozumie jego slangu z Rochdale.
Kyoku - wielu ;-)
Napisano Ponad rok temu
A ty?Umiesz oceniać MMA
Sorry, może po prostu jestem dzieckiem Pride, ale uważam że walki powinny być oceniane jako całość, bez liczenia punkcików co runda.
A patrząc na to z perspektywy całej walki: Pudzian przetrwał natarcie Thompsona i sam przeszedł do ofensywy, osiągając trochę lepsze efekty.
Znaczy, że wpierdol przez 9 min można zrównoważyć fartem przy źle wykończonej technice Dvd i może 8 lekikkimi uderzeniami?? Może oglądałeś mange nie pride.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Link do walki Helda w Belatorze
- Ponad rok temu
-
Hendo vs Shogun [spoilery]
- Ponad rok temu
-
Seminarium z Maciejem “Irokezem” Jewtusz
- Ponad rok temu
-
XIV Grand Prix Polski w walce wrecz i grapplingu
- Ponad rok temu
-
Mirek vs Pudzian
- Ponad rok temu
-
Kurs Instruktora Samoobrony Gdańsk
- Ponad rok temu
-
Dos Santos v Velasquez live online? SPOILER ALERT
- Ponad rok temu
-
Aleks Emelianenko vs Magomed Malikov
- Ponad rok temu
-
UFC On FOX 1: Velasquez vs. Dos Santos - kursy u buków!
- Ponad rok temu
-
MMA w TV
- Ponad rok temu