Hendo vs Shogun [spoilery]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
ale ogien, po dwocch rundach bylem - .. WTF szogun obskakuje jak dziecko. w trzeciej w polowie to myslalem - nie ma zadnej szansy, zeby on to wygral... a pozniej, masakra
genialna walka, tyle miodu ze glowa mala.
z wnda wygranej tez skakalem z radosci jak glupi:>
remis powinien byc w sumie u szoguna, bylo by sprawiedliwie.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
nie ma co o oczywistosciach gadac ze sie zestarzal, szczeka nie ta a konkurencja do przodu skoczyla mocno.
Napisano Ponad rok temu
Zgadzam się, że powinien kończyć już karierę.
Co do main eventu to troche szkoda, że Shogun nie potrafił skończyć z dosiadu Hendo.
Dan jest niesamowity jednak, pewnie rewanż będzie.
Napisano Ponad rok temu
dopiero wand slicznie nozki w roch wprawil w ostatniej walce (ale tez nie z klinczu tajskiego, tylko z head lock, nie wiem jak to przetlumaczyc, chwytu zapasniczego?
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Walka jak walka. Trzeba myśleć racjonalnie, a nie dawać się ponosić emocjom. Amerykanie walą śmietanę w pory jak tylko zobaczą krew na płótnie. A prawda jest taka: BMI Shoguna wskazuje na solidną nadwagę. Jeden look na wylewający się z nad spodenek brzuch i już wiemy, że chłopak zaniedbał trening, co gorsza: prawdopodobnie się odwodnił przed walką. Albo robił crossfit spod znaku pukey the clown, cholera wie.
Hendo dużo starszy, a w o wiele lepszej formie. To że pod koniec Pudzille odstawił to dlatego, że 40-lat to nie jest wiek na klatkę. Shogun był już zresztą tak zużyty, że nie miał siły go wykończyć mimo dominującej pozycji. Werdykt sędziów zasadniczo poprawny.
Hendo to jest dla mnie gość. Shogun trochę będzie musiał się powstydzić.
Napisano Ponad rok temu
jak dla mnie niczym nie poparte wnioski.Obejrzałem.
Walka jak walka. Trzeba myśleć racjonalnie, a nie dawać się ponosić emocjom. Amerykanie walą śmietanę w pory jak tylko zobaczą krew na płótnie. A prawda jest taka: BMI Shoguna wskazuje na solidną nadwagę. Jeden look na wylewający się z nad spodenek brzuch i już wiemy, że chłopak zaniedbał trening, co gorsza: prawdopodobnie się odwodnił przed walką. Albo robił crossfit spod znaku pukey the clown, cholera wie.
shogun nigdy nie mial postury GSP'a, i lekko 'zalany' chociaz to zle slowo jest ale brak mi lepszego, byl jak walczyl.
kondycyjnie wytrzymal przyzwoicie, zwazywszy na to jakie ciegi zebral w pierwszych trzech rundach.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Obejrzyj sobie jego wcześniejsze walki. Mauryś miał figurę modela, zresztą o: słyszałem, że miał taki epizodzik w życiu że biegał na wybiegu. Jego matka jest biegaczką, dzieciak był przygotowywany od małego. Popatrz sobie na jego wcześniejsze walki ile waży i czy mu się brzuch z za paska wylewa. % tkanki mięśniowej i wody jest istotny, wręcz kluczowy jeśli bierzesz pod uwagę siłę i wytrzymałość. Dodaj do tego 2 fakty, tak jak dodajesz 1+1:jak dla mnie niczym nie poparte wnioski.
- Shogun nie był w stanie wykończyć przeciwnika mimo dominującej pozycji.
- Shogun nie był w stanie rozjechać kondycyjnie kilkanaście lat starszego faceta.
I wszystko jest jasne. A jeśli nie jest to zapraszam do tabelek: popatrz sobie jak bardzo zapuścić się musi 20-latek, żeby się weglić na równi z 40 latkiem. Co było do udowodnienia.
Napisano Ponad rok temu
porownaj do walki pierwszej z machida, gdzie ten oklep byl duzo mniejszy.
jesli nie bierzesz pod uwage przebiegu samej walki wysuwajac wnioski na temat przygotowania kondycyjnego (z ktorym u niego bywa roznie, vide druga walka z colemanem, pierwsza z forestem), to i prosta matematyka nie pomoze. Nie mogl skonczyc hendo bo byl zmeczony tylko troche mniej niz on. a gadanie ze hendo to jest 40 latek i powinien wobec tego zawsze od 20 - latka dostac po buzi jest dziecinne zwyczajnie i niezgodne z prawda.
to troche jak gadac ze nelson slabo trenuje bo ma brzucha duzego (oczywiscie zdaje sobie sprawe na roznice w tych dwoch kwestiach, ot tylko takie lekkie wskazanie ze to nie do konca tak musi byc jak mowisz).
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Seminarium z Maciejem “Irokezem” Jewtusz
- Ponad rok temu
-
XIV Grand Prix Polski w walce wrecz i grapplingu
- Ponad rok temu
-
Mirek vs Pudzian
- Ponad rok temu
-
Kurs Instruktora Samoobrony Gdańsk
- Ponad rok temu
-
Dos Santos v Velasquez live online? SPOILER ALERT
- Ponad rok temu
-
Aleks Emelianenko vs Magomed Malikov
- Ponad rok temu
-
UFC On FOX 1: Velasquez vs. Dos Santos - kursy u buków!
- Ponad rok temu
-
MMA w TV
- Ponad rok temu
-
MMA attack do obejrzenia w knajpie
- Ponad rok temu
-
UFC 137 wyniki spoiler
- Ponad rok temu