Nick Diaz defeats BJ Penn via Unanimous Decision (29-28, 29-27, 29-28) -> Pen zdominowany przez Diaz-a w stójce. W parterze była chwila w pierwszej rundzie zagrożenia dla Diaza ale szybko się z tego wykaraskał. Pen słusznie moim zdaniem idzie na emeryturę. Penn trafiał Diaza ale rzadziej i na Diazie nie robiło to wrażenia.
Cheick Kongo defeats Matt Mitrione via Unanimous Decision (30-27, 30-28, 29-28) -> Nawet fajna walka momentami Cheick wygrał przez obalenia i GP w stójce nie dominował jakoś bardzo.
Roy Nelson defeats Mirko “Cro Cop” Filipovic via TKO (Punches) at 1:30 in Round Three -> Miroko nawet ładnie walczył na początku. Niestety wyłapywał naprawdę mocne strzały od Roy-a i przez to moim zdaniem w trzeciej rundzie przegrał.
Hatsu Hioki defeats George Roop via Split Decision (29-28, 28-29, 29-28) -> no nie wiem. W parterze Hatsu, w stójce Roop generalnie nie spodziewałem się takiej decyzji ale jak bym ja ją wydawał to może też postawił bym na Japończyka.
Scott Jorgensen defeats Jeff Curran via Unanimous Decision (29-28, 29-28, 30-27) -> tu z decyzją się nie zgadzam. Bardziej mi się podobało to co robił Curran a już na pewno z dupy jest punktacja 30-27.
Donald Cerrone defeats Dennis Siver via Submission (Rear-Naked Choke) at 2:22 in Round One -> Dennis wyłapał potężnego strzała piszczelą w szczękę, obronił się, dostał kolejnego chyba haka i nie dał już rady. Cerrone zajebiście.
Bart Palaszewski defeats Tyson Griffin via Knockout at 2:45 in Round One -> ładne KO
Brandon Vera defeats Eliot Marshall via Unanimous Decision (29-28, 29-28, 29-28) -> taka sobie walka, Vera chyba rzeczywiście trochę prowadził.
Brandon Vera defeats Eliot Marshall via Unanimous Decision (29-28, 29-28, 29-28) -> nie widziałem
Clifford Starks defeats Dustin Jacoby via Unanimous Decision (30-27, 30-27, 30-27) -> nie widziałem.
P.S. Diaz zupełnie nie potrafi się zachować a szkoda bo zawodnikiem jest na prawdę dobrym.
UFC 137 wyniki spoiler
Rozpoczęty przez , Ponad rok temu
1 odpowiedź w tym temacie
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Bas Rutten -Rickson Gracie
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Północnej Amatorskiego MMA
- Ponad rok temu
-
Mistrzostwa Polski Wschodniej MMA
- Ponad rok temu
-
Zimowy obóz MMA z Tomaszem Drwalem 2012.
- Ponad rok temu
-
Pierwszy w Polsce kurs instruktorski MMA
- Ponad rok temu
-
RING XF - AMATORSKIE MP !!!
- Ponad rok temu
-
UFC 136: wyniki + bonusy
- Ponad rok temu
-
UFC 136: Edgar vs. Maynard 3 - kursy