Cagefight - MMA via www
Napisano Ponad rok temu
Chciałem zaprosić Was na grę via www o tematyce mieszanych sztuk walki. Wczoraj został dodany serwer nr 2. Każdy zaczyna od 0, więc jest szansa na wylądowanie w elicie serwera.
Zapraszam
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Witam,
Chciałem zaprosić Was na grę via www o tematyce mieszanych sztuk walki. Wczoraj został dodany serwer nr 2. Każdy zaczyna od 0, więc jest szansa na wylądowanie w elicie serwera.
Zapraszam
Elita serwera to wysoko postawiona poprzeczka
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
chujowizna konkretna.
a pan zalozyciel tematu to nawet chyba nie tyle reklame robi, co chce sobie nabic jakis tam super duper punkcikow jak sobie sie ktos zarejestruje z jego linka.
ja tam tylko moge polecic ze swojej strony [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników] . gra wymagajaca, sensowiejsza duzo, i fakt faktem trudniejsza i dlugodystansowa. ale zajebista.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
jak mowilem, gra jest trudna, wymaga wiele czasu, walki nie sa bardzo czesto, wiec duzo cierpliwosci tez jest wymagane.
i najwazniejsza rada jak sie gra parterowcem, ostatnia rzecz jaka chcecie robic jezeli przeciwnik chociaz troszke ogarnia gre, to walic ciagle obalenia. musicie mieszac je z uderzeniami (nawet jesli 100% uderzen bedzie pudlami), to przeciwnik bedzie sie mniej spodziewal tego ze chcecie obalic i latwiej wejdzie.
30% obalen to najwieej ile kiedykolwiek uzylem
powodzenia panowie, swietna gra, i duzo satysfakcji daje jak sie w nia troche wlozy czasu i wysilku (co nie kazdemu sie podoba, spor osob chce grac na zasadzie - teraz gram, teraz ma byc super oh ah ). jednak wielu ludziom nie odpowiada np fakt ze walki sa w formie tekstu i ze nie mozna bezposrednio kotrolowac zawodnika, ale to juz konkretn cechy gier przegladarkowych, zawsze tak jest.
Napisano Ponad rok temu
Co do gry to szybko się ogarnąłeś: ja zgłosiłem się do szybkiej walki i ta dopiero w czwartek. Dziwne.
Balofy: gra jest naprawdę głębsza niż się wydaje. Zanim w ogóle dojdzie do walki: budowa zawodnika, układanie biznesu, dbanie o treningi, kontrakty zawodników. Dostałem kontrakt a nawet ofertę zapisania się do gymu z dobrym ratio zawodnicy/trener (2,44). Dzieje się wiele fajnych rzeczy, naprawdę miodne to.
Ale tutaj pytanie: co w momencie kiedy podpisuję kontrakt exclusive na 3-4 walki a jeszcze przed tym mam zakontraktowaną walkę w trybie quick? Powinienem wypisać się z tamtej i czekać na przydział od teamu? Fakt, że zarobki nieporównywalne (więc już to argument) ale czy nie narusza to w jakiś sposób kontraktu?
PS. To co piszesz o zbalansowaniu takedown/stójka można spokojnie wyczytać w regułach. Także pod tym względem są bardzo mocni.
Napisano Ponad rok temu
Po statystykach wnoszę, że nie grasz w to od wczoraj
Cieglo, na QFC czeka się dwa dni. A sprawy kontraktu bezpośrednio z szefem organizacji możesz ustalić. Ja zrezygnowałem z walki, bo uznałem, że nie ma sensu. Dostanę za nią maks stówkę, a za trzy tygodnie zgarnę 1500. Chyba lepiej na treningu się skupić.
Napisano Ponad rok temu
Balofy: dobry rekord plus status VIPa. Weteran.
Napisano Ponad rok temu
gratuluje wygranej.
no i grats vipa, dobra decyzja. ja dla zasady sie dlugo opieralem zeby placic za internetowke przegladarkowa ale sie zlamalem
co do QFC to kontraktu sie wten sposob nie zlamie, nie stoi to na przeszkodzie.
QFC o tye jest dobre, ze wlasnie nie trzeba miec kontraktu i mozna trafic na leszcza ktororego latwo pokonac. a z rekordem zawodnika np 3-0 dostaiecie wiadomo duzo wiecej kasy niz z rekordem 0-0
wszystko jest kwestia przemyslenia.
ogolem na poczatek nie szkodzi miec 1-2 starszych zawodnikow, ktorzy niemal od razu moga walczyc i zarabiac kase na trening dla mlodszych, bo szukajac dobrych gymow predzej czy pozniej dojdziecie do tego ze trzeba placic 600$ tygodniowo, do tego suplementy (im lpsze tym .... lepiej ) i ciuchy, i z kasa moze byc roznie.
+ ciesze sie ze wnikliwie poczytales zasady, tam jest narawde mnoooooooostwo wiedzy bardzo potrzebnej i ja sam godziny spedzilem na czytaniu forum, mmawiki itd
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
50 Knockouts and 50 Submissions (video)
- Ponad rok temu
-
Saleta vs Najman - kursy u buków!
- Ponad rok temu
-
seminarium z Janem Błachowiczem w Bytomiu
- Ponad rok temu
-
Znany trener MMA Shawn Tompkins nie zyje!!!
- Ponad rok temu
-
CORIO - ŁÓDŹ NOWY SEZON WRZESIEŃ 2011 DWIE SALE!!!
- Ponad rok temu
-
Prośba o wsparcie Magomed Tulshaev!!!
- Ponad rok temu
-
UFC On Versus 5: Hardy vs. Lytle ; kursy u buków
- Ponad rok temu
-
Tulshaev demoluje kolejnego przeciwnika! Wyniki 4 edycja MLS
- Ponad rok temu
-
UFC 133 - wyniki