Wach vs Kliczko
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Jak wynika z korespondencji Dana Rafaela z menadżerem braci Kliczko Berndem Boente, Mariusz Wach będzie musiał jeszcze trochę poczekać na swoją mistrzowską walkę z młodszym z Ukraińców - Władymirem. Niedawno obóz Kliczków złożył propozycję pojedynku polskiemu "Wikingowi", ale najwidoczniej bokser z Krakowa nie jest jedynym zawodnikiem znajdującym się obecnie na celowniku "Dr Stalowego Młota".
Napisano Ponad rok temu
ciekawe wywiady z Mariuszem
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Dało... ale takich flaków z olejem to rzadko gdzie szukać ;-)
Flaków jak flaków dla mnie w ogóle ta otoczka tej całej walki to taki wiejski festyn ze strony Wacha. Zniechęciło mnie to wszystko do obejrzenia walki której wynik już dawno przewidziałem. Jest nawet na takie przysłowie : "krowa ,która dużo ryczy, mało mleka daje"
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Menedżerowie nie kwestionują już wyniku testu laboratoryjnego, lecz sugerują, że należy spojrzeć na ręce sztabowi szkoleniowemu.(.....)Trener stanowczo odcina się jednak od wszelkich domysłów wiążących jego pracę z dopingiem, ale nie potrafi wytłumaczyć skąd w organizmie Wacha wzięły się niedozwolone środki.
- Naprawdę nie wiem. Do końca życia będziemy zachodzili w głowę, jak to się stało - powiedział trener.
Napisano Ponad rok temu
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Poszukuję instruktora Muay Thai
- Ponad rok temu
-
Mariusz Wach - Kevin McBride
- Ponad rok temu
-
zdjecia z eliminacji do MP MMA wedle TCM 16.7. Skala