Faktycznie, Xies.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Za rzadko zagladam do tego dzialu :wink:
Czyli profil zawodnikow wyglada nastepujaco:
1. Krzys W. 18 lat, szczuply, lubi bluzy z kapturem oraz ziomali z lawki z ktorymi pije bo powtarza klase - jednak duma nie pozwala mu przelknac zlosliwych docinkow Adriana G. z klasy wyzej wiec wyzywa go na pojedynek. Jako ze sciany maja uszy to dowiaduje sie po fakcie ze czlowiek ktorego wyzwal cos tam cwiczyl zwiazanego z zapasami. Blady strach ogarnal Krzysztofa W. ale co robic, slowo sie rzeklo i do walki przygotowac sie trzeba. Podobno na budo daja dobre rady wiec moze tam sprobowac trzeba?
2. Adrian G. mowi sie ze cwiczyl zapasy, jednak nie do konca wiadomo czy chodzilo o sport walki czy o gromadzenie zapasow kompotu na zime. Na wszelki wypadek traktuje sie go powaznie poniewaz powszechna wiedza jest to ze zapasnicy sa nieludzko silni i przewracaja wszystkich i wszystko co sie tylko da. Ostatnio,czyli 3 lata temu jak sie wazyl wskaznik stanal na 80kg i dalej nie chcial wskazywac bo Adrian przewrocil wage na ziemie. Czy jednak Adrian podola niezwyklej furii emanujacej z twardego zawodnika MT ktorego kazdy trafiony cios to smierc? To sie okaze.
Napisano Ponad rok temu
Nie Adrian G. tylko Adrian Z. W tytule "Zapaśnik" jest wielką literą, co wskazuje, że to nazwisko. Inaczej mówiąc Adrian nie trenuje zapasów, tylko nazywa się Zapaśnik, co skutecznie myli przeciwników.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Ja bym go ostrzelał z dystansu. Przy pomocy katapulty, na przykład.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
sorry za offtopa..
ale przypomniała mi się sytuacja / temat na BUDO gdy TROLL (szczegółowych danych nie pamiętam)
organizował sparring kravera z TKD-owcem....
piszę o tym dlatego, że jak słyszę/czytam o takich konfrontacjach to z daleka śmierdzi mi to iluzją...czy virtualem.
pozdrawiam ALL
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu
- Ponad rok temu