Polski Związek Karate Tradycyjnego - dla ofiar trzesienia
Napisano Ponad rok temu
możesz rozszerzyć swoją wypowiedź, bo poza kilkoma nic nie znaczącymi ogólnikami nie padło nic twórczego.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze wiesz co się dzieje w Waszym środowisku ale na pocieszenie powiem, że w karate dobrze to już było. Teraz mamy tendencje dochodzenia i parcia na władze ludzi z trzecich rzędów więc lepiej nie może być.sandokan
możesz rozszerzyć swoją wypowiedź, bo poza kilkoma nic nie znaczącymi ogólnikami nie padło nic twórczego.
Napisano Ponad rok temu
Dobrze wiesz co się dzieje w Waszym środowisku ale na pocieszenie powiem, że w karate dobrze to już było.
Tylko że jeśli spojrzeć czy to na ITKF czy na nasz PZKT to jest to ostoja spokoju biorąc pod uwagę właśnie inne style i związki karate.
Nie zaczynajmy Panowie kolejnej kłótni z rodzaju "moje karate jest mojsze".
Napisano Ponad rok temu
Dobrze wiesz co się dzieje w Waszym środowisku ale na pocieszenie powiem, że w karate dobrze to już było.
Tylko że jeśli spojrzeć czy to na ITKF czy na nasz PZKT to jest to ostoja spokoju biorąc pod uwagę właśnie inne style i związki karate.
Nie zaczynajmy Panowie kolejnej kłótni z rodzaju "moje karate jest mojsze".
święta racja nie ma co się przemawiać ale................... chyba nie wiesz tego i owego. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Na szczęście ciebie tam nie ma.chyba nie wiesz tego i owego. :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Sporo zamieszania pewnie zrobi nowa ustawa i fudokan może nie być już polskim związkiem.A tu co czytam?? że to już schyłek działalności. Może ktoś mi to wyjaśnić? Jak to jest z tym Fudokanem?
Napisano Ponad rok temu
On jest chyba najlepiej zorientowany w temacie.
Napisano Ponad rok temu
mialo byc o pomocy dla dzieci z Japonii, ale wyglada na to, ze kilku z nas po raz kolejny ponioslo i znowu jest o polityce. Dzieci w Starej Wsi byly, zobaczyly kawalek Polski. Akcja godna pochwaly a to ze zostala naglosniona- rzecz zrozumiala i jak najbardziej w porzadku. W czym wiec problem?
Napisano Ponad rok temu
Jak zwykle. PZKT jest solą w oku niektórych. Wielu zapomina że polski związek sportowy to coś wiecej niż tylko zarządzanie kilkoma klubami.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Jak wyglądają treningi kk, pytanie od laika
- Ponad rok temu
-
Wywiad z Sensei Terry Wingrove
- Ponad rok temu
-
35 rocznica shihan J.Pietrasa.
- Ponad rok temu