Multitool w promocji
Napisano Ponad rok temu
warte to coś?
Napisano Ponad rok temu
SOG produkuje calkiem OK noze, wiec i pewnie ten multitool jest dobry - natomiast ja jesli juz mialbym sie bawic w takie cos to poszedlbym jednak w strone Leatherman'a (np Wave).. mam chinskiego multitoola i wiem jak wazna jest ergonomia w takich zabawkach
Napisano Ponad rok temu
promocja sie juz skonczyla wiec pytanie zadane troche pozno
E tam, przynajmniej dział się zreanimował, bo ostatnio gadżetopisarstwo w odwrocie 8)
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
+1Ja bym zainwestował w Victorinoxa lub Lethermana ... jeśli szukasz noża tego typu
żałuję niezmiernie, że kiedyś sprzedałem nowego Leathermana Charge TTi,
genialny sprzęt - choć Victorinoxy też nie głupie, ujmują solidnością wykonania i tym jak "chodzą" mechanizmy
generalnie bierz te, gdzie główne ostrze można otworzyć bez rozkładania ramion,
a najlepiej jedną ręką, tylko, że niestety nie znajdziesz takiego Victorinoxa, za to Leathermana jak najbardziej,
BTW:
Skeletoola bym raczej nie brał
Napisano Ponad rok temu
[link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Napisano Ponad rok temu
ale przecież to scyzor, nie klasyczny multitool z dużymi szczypcami i narzędziami upakowanymi w ich ramionach :roll:Przepraszam ja ma victorinoxa ktorego glowne ostrze otwieram jedna reka to z linka jest pierwszym modelem ktory mi wyskoczyl z taka wlasciwoscia j amam inny ale wklejam go zeby nie byc goloslownym :
tylko i wyłącznie o nich pisałem we wcześniejszym poście,
faktycznie może nie sprecyzowałem
Napisano Ponad rok temu
Ja mam aktualnie ten model ... i bardzo go chwale ... w pracy nie raz ,,uratował,, mi dupe ... miałem wziąść matowego tacticala ale jakos wybrałem ta wersję.
Praktycznie każdy u nas w grupie ma jakiegoś multitoola - ja jako jedyny mam Lethermana bo reszta Victorinox'y ... bardzo przydatna rzecz :wink:
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
I jeszcze jeden tekst porównujący Spirita z innym Leathermanem: [link widoczny dla zalogowanych Użytkowników]
Po przeczytaniu powyższych tekstów i długim namyśle chyba jednak zdecyduję się na Wave'a. Chyba że ktoś zaproponuje coś równie ciekawego w granicach ok. 300 zł.
Napisano Ponad rok temu
Gerber Diesel Multi-Plier - pancerna rzecz i miesci sie w cenieChyba że ktoś zaproponuje coś równie ciekawego w granicach ok. 300 zł.
Napisano Ponad rok temu
Ciągle wygrywa Wave.
Napisano Ponad rok temu
Napisano Ponad rok temu
1. Wolałbym, żeby linijka była po zewnętrznej stronie ramion tak, aby można było ją do czegoś przyłożyć bez otwierania toola (vide Leatherman Blast), ale rozumiem, że ze względu na kształt noży byłoby to raczej trudne.
2. śrubokręt Philipsa i płaski (bity) są bardzo krótkie, więc może być problem z dosięgnięciem głębiej osadzonych śrubek.
No, ale nie można mieć wszystkiego. Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
10 następnych tematów
-
Pytanie o buty
- Ponad rok temu
-
Puszka survivalowa
- Ponad rok temu
-
Latarka do samoobrony
- Ponad rok temu